TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Nyílt tanítási nap Kótajban

2015. 11. 13. 12:22 | HÍREK

November 12-én a kótaji István Király Baptista Általános Iskola szélesre tárta kapuit az érdeklődők előtt, akik kíváncsiak voltak az iskolánkban folyó oktató, nevelő munkára. Fontos ez az esemény számunkra a gyermekekért végzett hatékony, közös együttműködés szempontjából.

Az osztálytermek benépesültek apukákkal, anyukákkal. Érdeklődve figyelték gyermekeiket, hogyan igazodnak el a tudomány útvesztőiben. Izgultak, tudja-e a választ csemetéjük a pedagógus által feltett kérdésekre, helyesen oldotta-e meg a feladatot? Elég aktív-e az órán, vagy szeret a háttérben maradni?

Az 1. osztályosoknak különleges élményben lehetett részük. A hozzátartozókon kívül szüleikkel együtt elfogadták meghívásunkat a nagycsoportos korú óvodások is. Az apróságok játékos feladatokon keresztül bekapcsolódhattak a matematika és a magyar tanóra munkájába. Ízelítőt kaptak abból, mi vár rájuk a szeptemberi iskolakezdéskor. A vállalkozó szelleműek bátran jelentkeztek a közös feladatvégzésre, a csendesebbek viszont még szüleik mellett érezték magukat biztonságban.

A szülőkkel, óvodás gyerekekkel való találkozások, különböző fórumok lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy iskolánkat bemutassuk, vonzóvá tegyük a leendő első osztályosok számára. Nem titkolt szándékunk annak elérése, hogy minél kevesebb gyereket vigyenek be a szülők a községünkhöz oly közel található megyeszékhely iskoláiba.

Intézményünk jól felszerelt, infrastrukturális feltételekkel rendelkező gyermekbarát iskola. Igényesen kialakított, tiszta környezet, szeretetteljes közeg várja a hozzánk érkező gyermekeket, melyet a nyílt nap során szeretnénk bemutatni.  Mindent megteszünk annak érdekében, hogy pozitív élményekkel távozhassanak, s jó hírünket vigyék az iskola falain túlra vendégeink. Pozitív érzelmi viszony kialakítására törekszünk a leendő tanítók és tanítványaik között. Igyekszünk változatos óravezetéssel, a korszerű audiovizuális eszközök, interaktív tananyag használatának segítségével érdekessé tenni az iskolai munkát a leendő első osztályos gyerekek számára, hogy ily módon megkönnyítsük az iskolába lépésüket tanévkezdéskor.

                                                                                                az iskola tantestülete

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák, Pótbeiratkozás

15.
AUG.

Megküldeni a tantárgyfelosztást a fenntartónak jóváhagyás céljából

15.
AUG.

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

18.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

20.
AUG.

Nevelési év záró és nyitó értekezlet

21.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE