TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Önzetlen segítségnyújtás a Hétszínvirág Baptista Óvoda és Bölcsődében

2020. 04. 02. 15:23 | HÍREK

A koronavírus járvány idején a Hétszínvirág Baptista Óvoda és Bölcsőde dolgozói aktívan részt vesznek a kialakult nehéz helyzet enyhítésén Seregélyesen.

Óvodánk folyamatosan ügyeletet biztosít azon gyermekek kiscsoportos felügyeletére, akik elhelyezéséről a szülők nem tudnak gondoskodni (elsősorban egészségügyben és a kereskedelemben dolgozó szülőkről van szó), az egészségügyi szabályok maximális betartása mellett. Emellett óvodánk technikai dolgozói végzik a közel 100 kisgyermeket érintő ételkiszállítást, ami gyermekeink napi háromszori étkezését fedezi. Az ételt a Humanitárius Kft. készíti el számukra. Az óvónők a tematikus tervük alapján rendszeresen küldenek segédanyagot a szülőknek, hogy a gyermekek ezzel az online segítséggel fejlődhessenek és ily módon is kapcsolatban legyünk a szülőkkel és segítsük őket ebben a nehéz időszakban – írta Kosaras Istvánné intézményvezető.

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Adventi kézműves játszóház

30.
NOV.

Digitális verseny német nyelvből

30.
NOV.

Adventi gyertyagyújtás 1.

30.
NOV.

Iskola érettségi vizsgálatok

30.
NOV.

Adventi gyertyagyújtás

30.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE