TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Önzetlen segítségnyújtás a Hétszínvirág Baptista Óvoda és Bölcsődében

2020. 04. 02. 15:23 | HÍREK

A koronavírus járvány idején a Hétszínvirág Baptista Óvoda és Bölcsőde dolgozói aktívan részt vesznek a kialakult nehéz helyzet enyhítésén Seregélyesen.

Óvodánk folyamatosan ügyeletet biztosít azon gyermekek kiscsoportos felügyeletére, akik elhelyezéséről a szülők nem tudnak gondoskodni (elsősorban egészségügyben és a kereskedelemben dolgozó szülőkről van szó), az egészségügyi szabályok maximális betartása mellett. Emellett óvodánk technikai dolgozói végzik a közel 100 kisgyermeket érintő ételkiszállítást, ami gyermekeink napi háromszori étkezését fedezi. Az ételt a Humanitárius Kft. készíti el számukra. Az óvónők a tematikus tervük alapján rendszeresen küldenek segédanyagot a szülőknek, hogy a gyermekek ezzel az online segítséggel fejlődhessenek és ily módon is kapcsolatban legyünk a szülőkkel és segítsük őket ebben a nehéz időszakban – írta Kosaras Istvánné intézményvezető.

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Diákönkormányzati megbeszélés

02.
JÚN.

Osztályozó-különbözeti vizsga időszak

02.
JÚN.

Osztályozó konferencia (szakiskolai osztály)

02.
JÚN.

Csoportonkénti évzárók

02.
JÚN.

Osztálykirándulások (szakgimnázium)

02.
JÚN.

Osztálykirándulások

02.
JÚN.

Szakaszvizsga – szóbeli (10-A, 10-B, 10-D, 10-E, 10-F, 10-G, 10-H, 11-B, 11-D), Osztályozóvizsga – nappali tagozat – nem végzős évfolyamok, Szóbeli vizsga – érettségi – emelt szint

03.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE