TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

ÖrömhírekTiszaszalkáról

2015. 10. 28. 12:56 | SULI BLOG - TANÁROK ÍRÁSAI

Ez év október 16-án került sor hálaadó napunkra, ahol nagy örömünkre vendégünk volt Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke is.

A telephelyeinkről Tiszakerecsenyből és Újkenézből is jöttek diákjaink, így összesen kb. 600-an tömtük zsúfolásig a tornatermet. A tervezett másfél órából két órás műsor lett végül. Hála Istennek nagyon jól sikerült, s nagyon pozitívak voltak a visszhangok.

Egy kis színdarabbal is készültünk, amelyben József történetét dolgoztuk fel kicsit újszerűen, s egy tanárnő kollégával tanítottuk be a gyerekeknek. Amennyire nehezen indult az elején, olyan ügyesek lettek a végére, nagyon belejöttek és nagyon jól játszottak. Mindenki megdicsérte őket. 

A hálaadó nap mellett, örömmel adunk hírt amerikai önkéntesünkről Samantháról is, akiért nagyon hálás a szívünk! A feleségemmel az elejétől kezdve nem akartuk azt, hogy magányosan érezze itt magát közöttünk, ezért próbáltuk erőteljesen építeni vele a kapcsolatot, ami végül hála Istennek sikerült is. Jó barátok lettünk. Próbáljuk bevonni minden dologba, amibe csak lehetséges. 
Ezen kívül két nagy örömünk van még. Az egyik, hogy felajánlottuk a kedves tanároknak, hogy lenne lehetőség az iskolán belül egy kis angolozásra. Kitettünk pár hirdetést és több mint tízen járnak rendszeresen, minden hétfőn az óráinkra. Íme, egy pár fénykép erről:

A másik nagy öröm, hogy elkezdtünk Vásárosnaményban is egy kis angol csoportot otthon Samanthánál és jönnek oda is emberek. Hátha kialakulna valamilyen missziós dolog is ebből. Imádkozunk ezért.

Szemáncsik Jaroszláv, iskolalelkész

Tiszaszalka

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

02.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák

13.
AUG.

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

19.
AUG.

Javítóvizsgák

21.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

21.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE