TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Országos Zeneiskolai Kürtverseny Kisújszálláson

2016. 03. 21. 09:50 | HÍREK

Kisújszállás - A Baptista Alapfokú Művészeti Iskola immár tizenkettedik alkalommal rendezhette meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett országos tanulmányi versenyt, az Országos Zeneiskolai Kürtversenyt.

 

A rendezvény 2016. március 4-én 12 órakor ünnepélyes megnyitóval kezdődött, ahol Kecze István Kisújszállás város polgármestere, valamint a Baptista Szeretetszolgálat képviseletében Szabó Csaba oktatási igazgató Úr köszöntötte a megjelenteket. A verseny bírálóbizottságát a szakma elismert művészei, illetve tanárai alkották. Kocsis Attila kürtművész - tanár, Berki Sándor a Magyar Rádió Zenekarának szóló kürtöse, a zsűri elnöke Dr. Endrődy Sándor a Magyar Állami Operaház kürtművésze. Az előválogatók után - az ország számos művészeti iskolájából - a legkiválóbb kürtösöket fogadhattuk Kisújszálláson.

 

A négy korcsoport versenye két fordulóban zajlott. A versenyzőknek a - versenykiírás szerint - mindkét fordulóban 1-1 kötelezően választott, valamint 1-1 szabadon választott művet kellett előadniuk.

 

Minden korcsoportban igényesen kidolgozott zenei produkciókat hallhattunk, mely tükrözte a verseny magas színvonalát. A rendezvény folyamán kiemelkedő tehetségekkel találkozhattunk. Ezt bizonyítja, hogy a díjkiosztó ünnepségen a zsűri minden kategóriában megosztott helyezéseket és különdíjakat adott ki.

 

A versenyt az Emberi Erőforrások Minisztériuma mellett a Baptista Szeretetszolgálat és Kisújszállás Város Önkormányzata, valamint különböző szakmai szervezetek támogatták.

                                                                                                       

           

        Széplaki Edit

Igazgató

Baptista Alapfokú Művészeti Iskola

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Önértékelési Csoport munkamegbeszélés

18.
FEBR.

KI MIT TUD? teadélután

18.
FEBR.

Cserepka-napok - tanítás nélküli munkanap

18.
FEBR.

Szakmai munkaközösségi értekezlet a májusi záróvizsgákról

19.
FEBR.

Házi versmondó verseny

19.
FEBR.

Jelentkezési és adatlapok továbbítása

19.
FEBR.

Munkavédelmi, tűzvédelmi oktatás

19.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE