TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Pécsi történelem szakos tanárunk sikere a BARANKOVICS ISTVÁN ALAPÍTVÁNY „ÍGY TANÍTOM 6.” PÁLYÁZATÁN

2020. 11. 24. 09:35 | HÍREK

Már 6. alkalommal írt ki a kereszténydemokrata alapítvány pályázatot azért, hogy a pedagógusok az általuk kipróbált és bevált módszerekkel egymás munkáját tudják támogatni. Baracs Nóra (Széchenyi István Gimnázium) – Matusné Németh Eszterrel közösen adták be pályaművüket, amit első díjjal értékelt a zsűri. Írásuk címe: Egy történelmi „koronázás” és tapasztalatai, avagy miként készítettünk fel diákokat a COVID19 első hulláma alatt a történelem érettségire. A digitálisnak nevezett munkarendben új munkaformák, platformok és új kapcsolattartási lehetőségek kerültek mindenki fókuszába, pályázatuk ezeket az „újdonságokat” kiaknázva szólt az érettségire készülő „koronázási főszereplőkről” és „ceremóniamesterként” tevékenykedő tanárokról. Jelzik, hogy egyszerre voltak tanárok és diákok, megtanultak zoomolni, classrommal kommunikálni, online feleltetni, idővonalat díszíteni, stb.   Miközben felsorolnak közel 20 digitális keretek közt általuk kipróbált módszert, bemutatnak több linket, amely az online oktatást segíti, többször jelzik, hogy home office-ba kényszerített diákok szociokulturális helyzetével, problémáival való törődés mennyire fontos.

„A pályázat erősségét – többek között – az alkalmazott feladattípusok jól megválasztott és hatékonynak tűnő alkalmazásában látjuk. A nyomozós feladatok, egymás esszéinek javítása, illetve a filmes információhordozók felhasználásán túl a „nullázós pontgyűjtés” kiemelten elnyerte a zsűri tetszését.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Félévi osztályozó konferencia

27.
JAN.

Pót írásbeli felvételi vizsga a 9.évfolyamra

28.
JAN.

Pótló központi írásbeli felvételi vizsgák

28.
JAN.

Helyi helyesírási verseny 3-4. évfolyamon.

28.
JAN.

Központi írsábeli pótfelvételi vizsga

28.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE