TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Projektzáró rendezvény

2020. 02. 05. 12:52 | HÍREK

2020. január 30-án, csütörtökön került sor a téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában az EFOP 3.2.6-16-00001-es számú projekt záró rendezvényére.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem szakmai irányításával zajló projektben a téglási intézmény bázis iskolai szerepet töltött be. Az elmúlt három évben a pályázat keretében számos zenei program, tábor és kirándulás került megrendezésre, valamint hangszerek vásárlására is lehetőség volt. A téglási gyerekek több alkalommal vehettek részt koncerten a Zeneművészeti Egyetem dísztermében. Az iskola jó kapcsolatot épített ki számos partnerintézménnyel, mely közös programok megvalósításában realizálódott. A záró rendezvény vendégeit Szabó Csaba Téglás város polgármestere köszöntötte, Háló Gyula a Magyarországi Baptista Egyház kommunikációs osztályának vezetője megköszönte a projektben résztvevők munkáját és megáldotta tevékenységüket. Szilágyiné Bodnár Erzsébet intézményvezető bemutatta a projekt során megvalósított rendezvényeket. Hotzi Péter művésztanár interaktív módon mutatta be az elsajátított új módszertani fogásokat. Élményekkel teli, rendkívül hasznos projektet zárt az intézmény, mely közelebb hozta a zene csodálatos világát a tanulókhoz és a pedagógusokhoz.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

02.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák

13.
AUG.

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

19.
AUG.

Javítóvizsgák

21.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

21.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE