TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

’Rajzolj egy virágot, tedd szebbé a világot!’

2014. 03. 25. 13:19 | HÍREK

A Dunáninneni Területi Oktatási Igazgatóság a debreceni székhelyű Baptista Szeretetszolgálat Regionális Szociális Központjával együttműködve február végén Nőnapi rajz készítésére felhívást tett közzé az általános iskolásai, óvodásai részére.  Arra kértük a gyerekeket, hogy bármilyen technikával, de tiszta szívből készítsenek egy „virágos” rajzot Nőnap alkalmából, olyan nénik részére, akik lehet, hogy mástól nem kapnak ezen a napon köszöntést.

 

A pedagógusok elmondása szerint a gyermekek nagy lelkesedéssel készítették a műveket, mert tudták, hogy ezzel örömet szereznek valakinek. A ’Rajzolj egy virágot, tedd szebbé a világot!’ felhívásra hat iskolából és az óvodákból 780  gyönyörű alkotás érkezett! Több rajzra üzenetet, köszöntést, sőt verset is írtak a gyerekek! A Szeretetszolgálat Regionális Szociális Központja vállalta, hogy a rajzokat eljuttatják a tőlük házi segítségnyújtásban vagy szociális étkezésben részesülő egyedül élő nők részére. Debrecenben, Püspökladányban, Karcagon, Kisújszálláson és Kunmadarason, összesen nyolcszázhetvenen kapták meg a gondozónőktől a segítség vagy az ebéd mellé a gyermekek szeretetből készített alkotásait is.

 

A megajándékozottak nagy örömmel fogadták a rajzokat, mindenki nagyon meglepődött és örült a szép gesztusnak. A gondozónők elmondták, hogy sokan könnyeztek a meghatódottságtól és mindenki hálásan köszönte, hogy valaki így gondolt rájuk. Személyesebbé tette az ajándékot, hogy a rajzok hátulján ott volt a készítő neve, iskolája és a település neve is. Külön jelentőséggel bírt az is, ha valaki a saját településén élő gyermek által készített rajzot kapott.

 

Köszönjük a nagyhalászi, nyírbogdányi, kótaji, kisújszállási, téglási és a törökszentmiklósi gyerekeknek a gyönyörű munkákat, és reméljük ezáltal is sikerült megtapasztalniuk, hogy adni jó! Köszönjük a pedagógusoknak és a Regionális Szociális Központ dolgozóinak az együttműködést, hisz nélkülük ez nem valósulhatott volna meg.

 

Dunáninneni Területi Oktatási Igazgatóság munkatársai

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ne fizessetek a rosszért rosszal, se a szidalomért szidalommal. Mondjatok inkább áldást, mert arra kaptatok meghívást, hogy áldás legyen az örökségetek.""
(1Péter 3,9))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A nándorfehérvári diadal emléknapja

22.
JÚL.

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

01.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák, Pótbeiratkozás

15.
AUG.

Megküldeni a tantárgyfelosztást a fenntartónak jóváhagyás céljából

15.
AUG.

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

18.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE