TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

’Rajzolj egy virágot, tedd szebbé a világot!’

2014. 03. 25. 13:19 | HÍREK

A Dunáninneni Területi Oktatási Igazgatóság a debreceni székhelyű Baptista Szeretetszolgálat Regionális Szociális Központjával együttműködve február végén Nőnapi rajz készítésére felhívást tett közzé az általános iskolásai, óvodásai részére.  Arra kértük a gyerekeket, hogy bármilyen technikával, de tiszta szívből készítsenek egy „virágos” rajzot Nőnap alkalmából, olyan nénik részére, akik lehet, hogy mástól nem kapnak ezen a napon köszöntést.

 

A pedagógusok elmondása szerint a gyermekek nagy lelkesedéssel készítették a műveket, mert tudták, hogy ezzel örömet szereznek valakinek. A ’Rajzolj egy virágot, tedd szebbé a világot!’ felhívásra hat iskolából és az óvodákból 780  gyönyörű alkotás érkezett! Több rajzra üzenetet, köszöntést, sőt verset is írtak a gyerekek! A Szeretetszolgálat Regionális Szociális Központja vállalta, hogy a rajzokat eljuttatják a tőlük házi segítségnyújtásban vagy szociális étkezésben részesülő egyedül élő nők részére. Debrecenben, Püspökladányban, Karcagon, Kisújszálláson és Kunmadarason, összesen nyolcszázhetvenen kapták meg a gondozónőktől a segítség vagy az ebéd mellé a gyermekek szeretetből készített alkotásait is.

 

A megajándékozottak nagy örömmel fogadták a rajzokat, mindenki nagyon meglepődött és örült a szép gesztusnak. A gondozónők elmondták, hogy sokan könnyeztek a meghatódottságtól és mindenki hálásan köszönte, hogy valaki így gondolt rájuk. Személyesebbé tette az ajándékot, hogy a rajzok hátulján ott volt a készítő neve, iskolája és a település neve is. Külön jelentőséggel bírt az is, ha valaki a saját településén élő gyermek által készített rajzot kapott.

 

Köszönjük a nagyhalászi, nyírbogdányi, kótaji, kisújszállási, téglási és a törökszentmiklósi gyerekeknek a gyönyörű munkákat, és reméljük ezáltal is sikerült megtapasztalniuk, hogy adni jó! Köszönjük a pedagógusoknak és a Regionális Szociális Központ dolgozóinak az együttműködést, hisz nélkülük ez nem valósulhatott volna meg.

 

Dunáninneni Területi Oktatási Igazgatóság munkatársai

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szakmai nap baptista óvodák számára

01.
MÁRC.

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat

01.
MÁRC.

Beiskolázási terv elkészítése

01.
MÁRC.

Pénz7 Pénzügy és vállalkozói témahét

02.
MÁRC.

Nevelőtestületi értekezlet

02.
MÁRC.

Pénzügyi tudatosság és gazdálkodás hete: „Pénz7”

02.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE