TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Remek farsangi kontyok!

2017. 03. 21. 13:04 | HÍREK

Szomora Melitta és Lakatos Anna VIK-es fodrásztanulók komoly szakmai sikert értek el minap a XV. Szabolcs Kupán.


Február 12-én került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kereskedelmi és iparkamara által szervezett XV. Szabolcs Kupa nemzetközi fodrász, kozmetikus, műkörömépítő és díszítő verseny. A szervező 148 szépségipari szakember 178 nevezést regisztrált, a jelentkezők 20 versenyszámban, ezen belül felnőtt és tanuló kategóriákban mérhették össze tudásukat a nemzetközi mezőnyben. Mindkét tanulónk a Farsangi konty 2017 tanulói kategóriában indult, Szomora Melitta 2. helyezést, Lakatos Anna pedig 5. helyezést ért el, valamint Anna a zsűri különdíjában is részesült. Felkészülésüket Kászonyi Gergely és Varsádi Attila segítette.

Szeretettel gratulálunk!

VIK Középiskola

Szomora Melitta, VIK 15.Fo

„A miskolci Kézműves Kupa Karneváli konty kategória 1. helyezettje lettem. Ez volt a negyedik versenyem. Az előző három versenyen úgy indultam el, hogy nem számít, hányadik leszek, én mindent megtettem, mindent beleadtam annak érdekében, hogy a munkámmal meg legyek elégedve. Persze mindig reménykedtem abban, hogy az eredményhirdetéskor bemondják a nevemet.

Ez most nem teljesen így történt, egyáltalán nem éreztem magam felkészültnek. Első alkalommal indultam babafejen, a kontyot szombaton este raktam fel először, vasárnap pedig már versenyeznem kellett. Ennek ellenére elég jól sikerült a kontyom, bár voltak benne hibák, amik nagyon zavartak. Mindezek mellett kimondhatatlan érzés volt, amikor a zsűritagok sorra dicsérték a munkámat. Azonban a legnagyobb örömöt az jelentette számomra, amikor láttam, hogy oktatóm Kászonyi Gergely mennyire büszke rám! Ezúton szeretnék neki mindent megköszönni, mert ha ő nincs, akkor nem sikerült volna ilyen szép eredményeket elérnem.”

 

Lakatos Anna, VIK 15.Fo

„Full fashion kategóriában indultam, a felkészülésben segítettek: Bíró Balázs, Kászonyi Gergely és Varsádi Attila. A modell Sárközi Adrienn volt.

Mióta versenyzem mindig is vonzott ez a kategória, mindenképpen ki akartam próbálni magam benne, és most éreztem, hogy eljött az én időm. Ez egy nagyon összetett kategória, hiszen nem csak a hajat kell elkészíteni, hanem az öltözék és a smink is hozzátartozik az összképhez, ezeket is mind én készítettem el.

A versenyen egy szép vörös festékkel festettem meg a hajat, amit megfújtam kékkel és fehérrel. A frizurát súlyvesztéssel vágtam le kör formában, hogy a modellem tömör haja ne gátoljon a formák használatában. Ehhez társult egy kapcsolat nélküli rész, a fej mind két oldalába mintát helyeztem el szabadkezes illetve vonal és gépi technikával.

Az öltözék egy kicsit extravagánsra sikeredett, de természetesen a jó ízlés határain belül maradtunk. A sminkkel együtt úgy gondolom, hogy egy összhatásában ütős „full fashiont” sikerült összehozni.

Azt tudni kell, hogy ebben a kategóriában nincs külön tanuló zsűrizés, ezért az elért 4. helyezésre különösen büszke vagyok. Hatalmas élmény volt a verseny, nagyon élveztem minden momentumát.”

 

 


 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Bárczi Gusztáv verseny meghirdetése

01.
NOV.

Simonyi helyesírási verseny

01.
NOV.

Cipősdoboz akció

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE