TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Rendvédelmi nap Kótajon

2015. 06. 01. 11:50 | HÍREK

Nagyszabású rendvédelmi napot szervezett 2015. május 28-án a kótaji István Király Baptista Általános Iskolában a Kemecse Rendőrőrs Iskolarendőre, a kemecsei és kótaji diákok aktív részvételével. A két iskola tanulói két csapatba szerveződve először elméleti felkészültségükről tettek bizonyságot, majd egyéni megmérettetésen elsősegély, kerékpáros közlekedésbiztonsági, valamint bűnmegelőzési ismereteiket alkalmazva tesztfeladatokat oldottak meg.

 

A szellemi torna után fizikai erőnlétüket alaposan próbára tevő ügyességi feladatokat kellett teljesíteniük. Az egyszerűnek tűnő gyakorlatok végrehajtását golyóálló mellény viselése nehezítette. Ezt követően az eddig elért eredményeket összesítve mindkét iskolából az első tíz-tíz helyezett kerékpáros akadálypályán mérte össze ügyességét, rátermettségét a közlekedési szabályok gyakorlati alkalmazásával.

 

A szeszélyes időjárás ellenére a gyerekek nagy lelkesedéssel, minden tudásukat és képességüket mozgósítva, becsületesen helytállva végezték el a kitűzött feladatokat. A legjobbakat oklevéllel és ajándékcsomaggal díjazták a szervezők. A csapatgyőzelmet kivívó iskolánk legnagyobb jutalma a rendvédelem szinte minden ágát magába foglaló, fegyvereket, nyomozó kutyákat, a tűzoltóságot is felvonultató bemutató lesz a következő tanév őszén.

 

az iskola tantestülete

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Informatika írésbeli érettségi vizsga

28.
OKT.

Sukoró - Vadmadárkórház látogatása (nagycsoportosoknak)

28.
OKT.

Szóbeli és gyakorlati vizsgatevékenység – szakmai vizsga

29.
OKT.

Felvételi tájékoztató

30.
OKT.

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE