TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Seregélyesi barátság

2019. 07. 15. 09:54 | HÍREK

A Seregélyesi Baptista Általános Iskola másodszor kapott meghívást Viszákra, Szarvas József pajtaszínházába. Az egyhetes táborban az iskola színjátszó csoportjának tagjai és kísérői vehettek részt.

Az elmúlt napokban ismét drámatábor foglalkozásokban vehettek részt azok a diákok, akik személyes meghívást kaptak a Nemzeti Színház művészének birtokára, a Kaszás Attila pajtaszínházba. A néhai Kaszás Attila nevét viselő Pajtaszínház ritka gyöngyszemnek számít a magyarországi kulturális életben, hisz egy olyan értékmegőrző és közvetítő nyári „műhelyről” van szó, ami azt vállalta fel, hogy közösséget teremt, hagyományt- és kultúrát ápol, művészetet ment át a jövő nemzedéke számára.

Ennek összefogója, megálmodója Szarvas József, aki több mint 10 éve töretlenül munkálkodik azon, hogy társakat, fiatalokat, művészeket találjon a nemes feladatra.

A Seregélyesi Baptista Általános Iskola igazgatójával, Sajtos Józseffel köttetett barátság révén az alapfokú művészeti iskola tehetségei is megismerkedhettek Szarvas Józseffel és az ő Tündérkertjével. Az Őrségben található csodaszép faluban, Viszákon egy hetet töltöttek a gyerekek.

A táborban jeleneteket alkottak, szöveget írtak, énekeltek, improvizáltak. A képzést profi trénerek segítették, így a fiatalok irányított feladatokon keresztül tanulhattak meg jobban egymásra figyelni. A kreatív energiákat felvonultató, tartalmas napok eredményét a szülők is megtekinthették a tábor záró estjén.

Az iskola és a Jászai Mari díjas művész is bízik a folytatásban, hisznek abban, hogy lelkeket is gondozni, ápolni, kell, mint a gyümölcsfákat. Nem véletlenül hirdetik a kultúraápolás mellett a természet szeretetét is.

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Informatika írésbeli érettségi vizsga

28.
OKT.

Sukoró - Vadmadárkórház látogatása (nagycsoportosoknak)

28.
OKT.

Szóbeli és gyakorlati vizsgatevékenység – szakmai vizsga

29.
OKT.

Felvételi tájékoztató

30.
OKT.

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE