TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Seregélyesi sportsikerek

2016. 03. 18. 13:43 | HÍREK

Eredményesre sikerült az évkezdés a Seregélyesi Baptista Általános Iskola sportolói részére.  Csizmadia Dániel, az iskola 8. osztályos tanulája, aki a Sárosdi Kempo SE versenyzője az elmúlt évben világbajnoki címet szerzett Portugáliában. Idén, egy korcsoporttal feljebb, ismét kijutott a világbajnokságra. Edzője Kordás István és Koncz Gábor.

 

A megyei tollaslabda diákolimpiáról 16 seregélyesi diák jutott az országos döntőbe, mely idén Szegeden kerül megrendezésre. Öten – egy fiú és négy lány – a nyílt, vagyis a legerősebb „A” kategóriában küzdhet az érmekért. „B” kategóriában 11 diákunk mérheti össze tudását az ország más iskoláiból érkező versenyzőkkel.

 

 

Leigazolt tollaslabdázóink közül 4 lány (Szalai Kira, Kustán Kata, Kustán Noémi, Deák Dorina) március elején Kungotán (Szlovénia) vett részt egy nemzetközi versenyen, melyen szlovén, horvát, osztrák és magyar ellenfelekkel találkoztak. Az U-11-es lányok mezőnyében Szalai Kira az első, Kustán Kata a harmadik helyet szerezte meg, míg párosban ezüstérmesek lettek. Az U-15-ös mezőnyben Deák Dorina a hetedik helyen végzett, Kustán Noémivel párosba viszont bronzérmet szereztek. Felkészítő tanáruk Karkóné Lukácsy Marianna.

 

A portugáliai világbajnokság és a szegedi országos döntő is április elején lesz.

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szakmai nap baptista óvodák számára

01.
MÁRC.

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat

01.
MÁRC.

Beiskolázási terv elkészítése

01.
MÁRC.

Pénz7 Pénzügy és vállalkozói témahét

02.
MÁRC.

Nevelőtestületi értekezlet

02.
MÁRC.

Pénzügyi tudatosság és gazdálkodás hete: „Pénz7”

02.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE