TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sikeres tehetségnap volt Kótajon

2019. 05. 27. 12:43 | HÍREK

Színes, eseményekben gazdag napjuk volt május 24-én az István Király Baptista Általános Iskola tanulóinak és vendégeiknek Kótajban.

Kiválóan akkreditált tehetségpontként a tehetségnap első részében a különböző tehetségterületek büszkén számoltak be sikereikről, elért eredményeikről. A közönséget a néptáncos és aerobikos gyerekek színvonalas előadása szórakoztatta.

Tanulóink a Honfoglalás projekt keretén belül több héten keresztül élményszerűen, játékos formában ismerkedtek meg elődjeink szellemi és tárgyi hagyományaival, történelmi emlékeivel. Ennek zárásaként minden évfolyam bemutatta a projektben végzett tevékenységét, kiállítást rendeztek az elkészített munkadarabokból, tárgyakból! A gyerekek elégedett, sokrétű véleménye, a kreatív kivitelezések bizonyították a projekt sikerességét. A harmadikos tanulók honfoglalásról szóló táncos jelenete zárta a délelőttöt.

A színpadon a Mandala Dalszínház: Lúdas Matyi- című színdarabjával szórakoztatta a gyereksereget és a felnőtt közönséget, akik vastapssal jutalmazták a színészeket.

A nap fénypontja az elsős gyerekek avatása volt, ahol fogadalmukkal igazi „István Királyos”diákokká váltak!

Programjaink sikerességét bizonyította a gyermekek csillogó tekintete, megelégedett mosolya, mely boldogsággal töltötte el a pedagógusokat!

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Informatika írésbeli érettségi vizsga

28.
OKT.

Sukoró - Vadmadárkórház látogatása (nagycsoportosoknak)

28.
OKT.

Szóbeli és gyakorlati vizsgatevékenység – szakmai vizsga

29.
OKT.

Felvételi tájékoztató

30.
OKT.

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE