TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sikeres volt a második Sporttudományi Konferencia is

2019. 10. 22. 20:49 | HÍREK

A Cserepka Iskola és a Pécsi Tudományegyetem 2019. október 17-én szervezte meg a második közös Sporttudományi Konferenciát. A rendezvény célja, hogy a sporton, az egészséges életmódra nevelésen túl a testnevelésben megjelenő tehetséggondozás és alternatívakeresés kérdéseire is választ találjon.

 

A konferencia programja során a különböző sportegyesületek képviselői, a Pécsi Tudományegyetem kutató hallgatói, doktoranduszai, gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező intézmények vezetői, fejlesztő pedagógusok a saját kompetenciáik mentén irányították a hallgatóság figyelmét egy-egy megoldandó területre. Inspiráló előadásokkal, a beszélgetések során kialakult értékes, hasznos és gyakorlati útmutatókkal lettek gazdagabbak a résztvevők.

A konferencia szervezése, rendezése, az előadók magasfokú felkészültsége, az előadások hangneme magasfokú hozzáértésről és szakmaiságról tanúskodott. Az tanácskozásokon, a szekcióüléseken elhangzott előadások kivonatát a szervezők egy konferenciakötetbe (absztrakt füzetbe) szerkesztették, melyet már a helyszínen kézhez kaphattak a résztvevők.

Összegezve elmondhatjuk, sikerült újból olyan párbeszédet létrehozni, ahol egymást segítő szakmai teammé kovácsolódhatott a konferencián jelenlevő hallgatóság.

Várjuk jövőre, harmadik konferenciánkra a sporttal foglakozó szakembereket, vezetőket, testnevelőket, pedagógusokat!

  

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Őszi szünet Nemzeti ünnep

23.
OKT.

Őszi szünet

23.
OKT.

Őszi szünet, az iskola zárva

23.
OKT.

Őszi szünet

23.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE