TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sportágbemutató Pécsen

2017. 12. 12. 16:38 | HÍREK

Sportágbemutatót tartott óvodásoknak a Baptista Szeretetszolgálat Széchenyi István Gimnáziumának Radnóti utcai telephelye.

Az óvodai sportágbemutatón az új iskolai sportprogrammal találkozhattak az iskolába ellátogató gyerekek és szüleik. A délután során a gyerekek a labdarúgás, szivacskézilabda, kosárlabda, jiu jitsu, torna, tollaslabda és az iskolában új sportágként szeptemberben induló amerikai focival ismerkedhettek meg.

Az idei tanévtől az iskola első évfolyamos tanulói testnevelés órákon új, blokkosított formában ismerkedhetnek meg a sportágakkal, mely a későbbi sportágválasztásukat könnyítheti meg. Több pécsi sportegyesület is támogatta az iskola elképzelését, így elindulhatott szeptembertől a közös munka. Az új sportági program felkeltette a pécsi egyetem figyelmét is, a PTE ETK antropometriai mérésekkel csatlakozott a programhoz. Az antropometriai vizsgálatokkal gyorsan és szakszerűen mérhető fel akár több száz gyermek testi kondíciója, alkati adottsága. A mérésekkel feltérképezhetőek azok a mozgásformák, sportágak is, amelyekben a gyermek hosszú távon sikeres lehet.

Az iskola elsődleges célja, hogy a gyerekek minél több sportággal ismerkedjenek meg és váljon a testmozgás életük mindannapi részévé. Az iskola, a sportegyesületek, az egyetem közös összefogása és a szülők támogatása hozzásegíti a gyerekeket a legmegfelelőbb sportág kiválasztásához.

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE