TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sportágbemutató Pécsen

2017. 12. 12. 16:38 | HÍREK

Sportágbemutatót tartott óvodásoknak a Baptista Szeretetszolgálat Széchenyi István Gimnáziumának Radnóti utcai telephelye.

Az óvodai sportágbemutatón az új iskolai sportprogrammal találkozhattak az iskolába ellátogató gyerekek és szüleik. A délután során a gyerekek a labdarúgás, szivacskézilabda, kosárlabda, jiu jitsu, torna, tollaslabda és az iskolában új sportágként szeptemberben induló amerikai focival ismerkedhettek meg.

Az idei tanévtől az iskola első évfolyamos tanulói testnevelés órákon új, blokkosított formában ismerkedhetnek meg a sportágakkal, mely a későbbi sportágválasztásukat könnyítheti meg. Több pécsi sportegyesület is támogatta az iskola elképzelését, így elindulhatott szeptembertől a közös munka. Az új sportági program felkeltette a pécsi egyetem figyelmét is, a PTE ETK antropometriai mérésekkel csatlakozott a programhoz. Az antropometriai vizsgálatokkal gyorsan és szakszerűen mérhető fel akár több száz gyermek testi kondíciója, alkati adottsága. A mérésekkel feltérképezhetőek azok a mozgásformák, sportágak is, amelyekben a gyermek hosszú távon sikeres lehet.

Az iskola elsődleges célja, hogy a gyerekek minél több sportággal ismerkedjenek meg és váljon a testmozgás életük mindannapi részévé. Az iskola, a sportegyesületek, az egyetem közös összefogása és a szülők támogatása hozzásegíti a gyerekeket a legmegfelelőbb sportág kiválasztásához.

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Központi hálaadási ünnepség

24.
NOV.

III. Online konferencia- Online alkalmazások a gyakorlatban

24.
NOV.

Tökfaragó verseny

25.
NOV.

Idegen nyelvi fordítóverseny

25.
NOV.

Hálaadási Ünnep

26.
NOV.

Projektnap/Hálaadás

26.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE