TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sportnap a Mókusban

2018. 12. 05. 10:09 | HÍREK

December 1-jén az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskolában sportnap zajlott.

 

A diákok reggel egy vetélkedővel melegítettek be. 9 órára érkezett dr. Kiss Gergely vízilabdázó és Storcz Botond kajakos, mindketten háromszoros olimpiai bajnokok. Meséltek gyermekkorukról, sportpályafutásukról, életükről. Botondról kiderült, általános iskolai éveit a Mókusban kezdte, alsós osztályfőnöke és felsős testnevelő tanára azóta is töretlenül itt tanít. A beszélgetés után osztályonként fotózkodhattunk nagyjainkkal. Ezután iskolánk tanulói mutatták be sportágukat. Fellépett többek között Vörös Szonja, aki 11 éves kora ellenére többszörös országos bajnok és számos nemzetközi versenyen is sikeresen szerepelt már. Láthattunk judo és rock and roll bemutatót, torna szabadgyakorlatot, karate lépéseket, illetve sztepp táncot is. A délelőttöt a hagyományos Mikulás futás zárta, ahol idén rekord létszámmal vettek részt gyerekek és felnőttek egyaránt. Mivel a tanév mottója a „Bajnok benned él!”, úgy tervezzük, hogy további színvonalas sportesemények várnak még ránk.

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szóbeli és gyakorlati vizsgatevékenység – szakmai vizsga

29.
OKT.

Felvételi tájékoztató

30.
OKT.

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE