TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sulivívó Találkozón a pécsi baptista sportiskolások

2018. 04. 19. 12:22 | HÍREK

A Magyar Vívó Szövetség szervezésében III. alkalommal került sor az Országos Sulivívó Találkozóra és Diákolimpiára, ahol hét tanulóval a baptista sportiskola is képviseltette magát.


 

A nap során a kisdiákok rengeteg élménnyel gazdagodtak. Találkoztak a magyar vívóválogatott jelenlegi és volt tagjaival, többek között Nagy Tímea kétszeres olimpiai és hatszoros világbajnok párbajtőrözővel, Szilágyi Áron kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívóval és Szatmári Andrással, aki a férfi kardvívás jelenlegi világbajnoka.

A találkozó keretein belül a gyerekek egy hat állomásból álló Tudáspróbán vettek részt, ahol különböző játékos feladatokat teljesítettek (többek között: labdaszúrást, karika-túrát, pénzkitörést, elektrotust). 

A nap végén megrendezett gálaműsoron megnézhették  a „B” kategóriás Diákolimpia döntőit, a Pető Intézet kerekesszékes vívóinak bemutatóját és a kardvívás jelenlegi világ- és olimpiai bajnokának gálameccsét.

A Sulivívó Találkozóra az iskola leendő elsős sportosztályának tanító nénije, Mátyási Lili vitte el a gyerekeket, aki egyben az iskolai vívó csapatának edzője is.  

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Pihenő és ünnepnap

22.
OKT.

Október 23 megemlékezés

23.
OKT.

A Kossuth iskola műsora a városi ünnepen

23.
OKT.

Indulj el egy úton… vetélkedő meghírdetése

24.
OKT.

Pályaválasztási szülői értekezlet 8.évfolyamon

24.
OKT.

Megoldjuk értekezlet

24.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE