TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sulivívó Találkozón a pécsi baptista sportiskolások

2018. 04. 19. 12:22 | HÍREK

A Magyar Vívó Szövetség szervezésében III. alkalommal került sor az Országos Sulivívó Találkozóra és Diákolimpiára, ahol hét tanulóval a baptista sportiskola is képviseltette magát.


 

A nap során a kisdiákok rengeteg élménnyel gazdagodtak. Találkoztak a magyar vívóválogatott jelenlegi és volt tagjaival, többek között Nagy Tímea kétszeres olimpiai és hatszoros világbajnok párbajtőrözővel, Szilágyi Áron kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívóval és Szatmári Andrással, aki a férfi kardvívás jelenlegi világbajnoka.

A találkozó keretein belül a gyerekek egy hat állomásból álló Tudáspróbán vettek részt, ahol különböző játékos feladatokat teljesítettek (többek között: labdaszúrást, karika-túrát, pénzkitörést, elektrotust). 

A nap végén megrendezett gálaműsoron megnézhették  a „B” kategóriás Diákolimpia döntőit, a Pető Intézet kerekesszékes vívóinak bemutatóját és a kardvívás jelenlegi világ- és olimpiai bajnokának gálameccsét.

A Sulivívó Találkozóra az iskola leendő elsős sportosztályának tanító nénije, Mátyási Lili vitte el a gyerekeket, aki egyben az iskolai vívó csapatának edzője is.  

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Informatika írésbeli érettségi vizsga

28.
OKT.

Sukoró - Vadmadárkórház látogatása (nagycsoportosoknak)

28.
OKT.

Szóbeli és gyakorlati vizsgatevékenység – szakmai vizsga

29.
OKT.

Felvételi tájékoztató

30.
OKT.

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE