TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Szalagavató bál a VIK Középiskolában

2015. 02. 16. 14:39 | HÍREK

A Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Baptista Középiskolában és Szakiskolában január 30-án, pénteken került sor a szalagavató ünnepségre, a Rhema Konferencia Központban. A rendezvény 17 órakor kezdődött. Először - osztályfőnökeik vezetésével - felvonultak az osztályok, majd meghallgatták Nagy László igazgató úr nyitóbeszédét. Az igazgató úr nyitóbeszédében nem csupán igazgatóként, pedagógusként, volt osztályfőnökként, hanem szülőként is szólt a jelenlévőkhöz, kiemelten a tanulókhoz.

 

Utána Ardai Marcell 13.B osztályos tanuló búcsúzott a végzős osztályok nevében. Búcsúbeszédével és vidám régi történeteivel csalt mosolyt valamennyi résztvevő arcára. Ezt követően Oláh Dorottya 11.C/12.B osztályos tanuló néhány szívhez szóló mondattal búcsúztatta a végzősöket.

 

A szalagavató legünnepélyesebb része, a szalagtűzés következett ezután. Összesen 5 végzős osztályból közel 100 diák kapott szalagot. Búcsúztak szakközépiskolai osztályok végzős diákjai, szakács és fodrász tanulók is.  Rövid szünet után kezdődtek az osztálytáncok és osztályvideók. A műsort egy néptáncos produkció, valamint egy rock zenekar fellépése is színesítette. Jó volt látni a gyönyörű lányokat és elegáns fiúkat, akik mindent megtettek azért, hogy jól sikerüljön az este.

 

A Baptista Szeretetszolgálattól Majorosi Györgyné, Zsóka vett részt a rendezvényen.

 

És végül néhány végzős diák gondolata:

 

„Nagyon jól éreztük magunkat a szalagavatón. Igazán meghitt, ünnepélyes napot éltünk át. Jól éreztük magunkat a táncaink közben, de tetszett a többi osztály előadása is. A keringők voltak a legszebbek. Ez volt a legnagyobb élmény. Minden diák szorgosan készült, ennek láthattuk is az eredményét. Soha nem fogjuk elfelejteni ezt a napot, maradandó élmény életünkben.”

 

Élő Nicolette

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szakmai nap baptista óvodák számára

01.
MÁRC.

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat

01.
MÁRC.

Beiskolázási terv elkészítése

01.
MÁRC.

Pénz7 Pénzügy és vállalkozói témahét

02.
MÁRC.

Nevelőtestületi értekezlet

02.
MÁRC.

Pénzügyi tudatosság és gazdálkodás hete: „Pénz7”

02.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE