TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Szalagtűző ünnepség a debreceni Euroban

2015. 02. 25. 11:56 | HÍREK

Az EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola január 24-én tartotta szalagtűző ünnepélyét a Kölcsey Központban. Négy végzős osztály maturandusai kapták meg a kék szalagot: a 12. E közgazdaság szakmacsoportos szakközépiskolai osztály, a 13. G két tanítási nyelvű gimnáziumi osztály, a 12. D és 12. F felnőttképzési gimnáziumi osztályok.

 

Az ünnepség első részében a köszöntő és a Himnusz után Novákné Kónya Zita igazgatónő ünnepi beszéde következett, majd iskolánk fenntartója, a Baptista Szeretetszolgálat képviseletében Szász Veronika osztotta meg velünk gondolatait, és feltűzte igazgatónőnek a szalagot. Ezután az osztályfőnökök és a diákok kaptak szalagot. Az első rész zárásaként volt diákunk, Kuprák Emese köszöntötte egy dallal az érendő végzősöket.

 

A gálaműsor igazán színvonalas volt, mindenki megtalálhatta a műsorban a neki tetsző előadást: Szabó Balázs gospelénekes szórakoztatta dalaival a vendégeket, majd „Életképek” címmel zenés prezentáció következett a végzősök fotóival. Jónás Evelin 10. A osztályos tanuló énekelte el kedvenc dalait, vendégszereplőink is voltak: a debreceni Ady Endre Gimnázium növendékei és Nyíregyházán tanuló diákok is felléptek – musicalrészletet énekeltek, néptáncos összeállítást láthattunk és hallhattunk élő népzenével.

 

Az est fénypontjaként a végzősök táncai nagy sikert arattak: a 13. G osztály ismert előadók bőrébe bújt, fergeteges hangulatot teremtve; a 12. E osztály tánca a fekete-fehér volt – érdekes optikai csalódásnak lehettünk tanúi. A 12. D és 12. F osztályok közös táncát a Karib-tenger kalózai című film ihlette. Az ünnepség zárása a diákok és a tanárok közös tánca, a keringő volt, melybe bevontuk a látássérült és két mozgássérült tanulónkat is.

 

Színvonalas ünnepség volt – mindenki jól érezte magát, és csodás emlék marad mindannyiunk számára.

 

Bajkánné Balogh Marianna

 

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

„56-os megemlékezés”

22.
OKT.

Őszi szünet előtti utolsó tanítási nap

22.
OKT.

Megemlékezés az 1956-os forradalomról és szabadságharcról és a reformáció napjáról

22.
OKT.

Október 23- megemlékezés

22.
OKT.

1956-os forradalom és szabadságharc, valamint a köztársaság kikiáltásának emléknapja

22.
OKT.

Őszi szünet előtti utolsó tanítási nap

22.
OKT.

Megemlékezés (október 23.) (osztálykeretben)

22.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE