TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Szeretetteljes Advent a Hétszínvirág Baptista Óvodában és Bölcsödében

2019. 01. 08. 15:06 | HÍREK

Baptista Szeretetszolgálat  Cipősdoboz akció

Óvodánkban idén is rengeteg cipősdoboz gyűlt össze a rászoruló gyermekek részére. Az aulánkban elhelyezett gyűjtőpontra a szülők által gondosan összeválogatott dobozokban minden korosztály számára jutott meglepetés. Az akcióban más Baptista intézményekkel közösen vettünk részt. A Budapesti Baptista Szakgimnázium és Sportiskolából látogatott el hozzánk Jaksa Tibor igazgató úr és vendégei, akik névre szóló ajándékokat hoztak így gyermekeink ünnepi körülmények között vehették át a dobozokat. Ezúton is köszönjük a szülők hozzájárulását ahhoz, hogy szebbé varázsolták a gyerekek karácsonyát, valamint vendégeink meglepetését és a sárosdi intézmények cipősdobozait!

 

Karácsonyi meglepetés a Sárbogárdi Református Idősek Otthonában és az Élő Ősz Nyugdíjas Klubban

Karácsony alkalmából Süni nagycsoportosaink idén is ellátogattak a Sárbogárdi Református Idősek Otthonába. A gyerekek meglepetés műsorral és saját készítésű ajándékkal készültek az otthon lakóinak, melyet mindenki nagy örömmel fogadott. A helyi nyugdíjasklubban is nagy sikerrel léptek fel a Gyöngyvirágcsoportos gyermekek.

 

Mikulás

December 6-án izgatottan várták a gyerekek a Mikulást, akit idén is közös énekszóval üdvözöltünk. Az óvónők műsorát a gyerekek éneke követte, majd megérkezett a várva várt nagyszakállú. A csoportok verset mondtak, melyekért a Mikulás ajándékcsomaggal kedveskedett a gyerekeknek.  Az énekszót Burián Katalin kísérte harmonikával.

 

Karácsony

Ezen a különleges délelőttön a gyerekek számára az óvónők karácsonyi énekekkel készültek, majd a Katica csoportosok meglepetés műsorát láthattuk. Az Angyalka ajándékait a csoportok az aulában feldíszített karácsonyfánál vették át. A szeretetteljes ajándékozás után a gyerekek nagy örömmel próbálták ki új játékaikat. A meghittség és a karácsonyi hangulat az egész óvodát átjárta.

 

 

 Nagycsoportosok műsora

A nagycsoportosok betlehemes játékkal és énekes műsorral készültek a szülőknek a nyílt karácsonyi ünnepségen. Ezt követően a gyerekek és vendégeik közös falatozással zárták az ünnepséget.

 

 

                                                                                      Szakmány Krisztina

                                                                                        óvodapedagógus

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Bizony mondom nektek, ha csak akkora hitetek lesz is, mint a mustármag, s azt mondjátok ennek a hegynek itt, menj innét oda, odamegy, s nem lesz nektek semmi lehetetlen.""
(Máté evangéliuma 17,20)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Gyöngyhalász III. Országos Baptista Ki mit tud?

22.
MÁRC.

Kisérettségi matematikából a 11. évfolyam számára

22.
MÁRC.

Víz világnapja Petőfi Óvoda

22.
MÁRC.

Víz világnapja, kirándulás a horgásztóhoz

22.
MÁRC.

Víz Világnapja az óvodában

22.
MÁRC.

Csőhálózat kamerás vizsgálataés nagynyomású tiszt. bemutatása

22.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE