TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Szeretetteljes Advent a Hétszínvirág Baptista Óvodában és Bölcsödében

2019. 01. 08. 15:06 | HÍREK

Baptista Szeretetszolgálat  Cipősdoboz akció

Óvodánkban idén is rengeteg cipősdoboz gyűlt össze a rászoruló gyermekek részére. Az aulánkban elhelyezett gyűjtőpontra a szülők által gondosan összeválogatott dobozokban minden korosztály számára jutott meglepetés. Az akcióban más Baptista intézményekkel közösen vettünk részt. A Budapesti Baptista Szakgimnázium és Sportiskolából látogatott el hozzánk Jaksa Tibor igazgató úr és vendégei, akik névre szóló ajándékokat hoztak így gyermekeink ünnepi körülmények között vehették át a dobozokat. Ezúton is köszönjük a szülők hozzájárulását ahhoz, hogy szebbé varázsolták a gyerekek karácsonyát, valamint vendégeink meglepetését és a sárosdi intézmények cipősdobozait!

 

Karácsonyi meglepetés a Sárbogárdi Református Idősek Otthonában és az Élő Ősz Nyugdíjas Klubban

Karácsony alkalmából Süni nagycsoportosaink idén is ellátogattak a Sárbogárdi Református Idősek Otthonába. A gyerekek meglepetés műsorral és saját készítésű ajándékkal készültek az otthon lakóinak, melyet mindenki nagy örömmel fogadott. A helyi nyugdíjasklubban is nagy sikerrel léptek fel a Gyöngyvirágcsoportos gyermekek.

 

Mikulás

December 6-án izgatottan várták a gyerekek a Mikulást, akit idén is közös énekszóval üdvözöltünk. Az óvónők műsorát a gyerekek éneke követte, majd megérkezett a várva várt nagyszakállú. A csoportok verset mondtak, melyekért a Mikulás ajándékcsomaggal kedveskedett a gyerekeknek.  Az énekszót Burián Katalin kísérte harmonikával.

 

Karácsony

Ezen a különleges délelőttön a gyerekek számára az óvónők karácsonyi énekekkel készültek, majd a Katica csoportosok meglepetés műsorát láthattuk. Az Angyalka ajándékait a csoportok az aulában feldíszített karácsonyfánál vették át. A szeretetteljes ajándékozás után a gyerekek nagy örömmel próbálták ki új játékaikat. A meghittség és a karácsonyi hangulat az egész óvodát átjárta.

 

 

 Nagycsoportosok műsora

A nagycsoportosok betlehemes játékkal és énekes műsorral készültek a szülőknek a nyílt karácsonyi ünnepségen. Ezt követően a gyerekek és vendégeik közös falatozással zárták az ünnepséget.

 

 

                                                                                      Szakmány Krisztina

                                                                                        óvodapedagógus

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Bárczi Gusztáv verseny meghirdetése

01.
NOV.

Simonyi helyesírási verseny

01.
NOV.

Cipősdoboz akció

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE