TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Színes programok után a seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda és Bölcsődében

2019. 10. 08. 14:29 | HÍREK

Szüret

 

Mint minden évben, így idén is megtartottunk óvodánk egyik legkedveltebb hagyományőrző jeles napját, a szüretet. A gyerekek izgatottan várták ezt a napot, amit a szülőkkel együttműködve hoztunk létre. A reggel folyamán a szülői munkaközösség tagjai készítették a gyermekeknek a magyaros ízeket őrző finom falatkákat, melyeket a délelőtt folyamán fogyasztottak el. Az időjárás kedvező volt, így remek programokon vehettek részt kicsik és nagyok is.

A mulatságot a Tulipán nagycsoport műsora nyitotta, melyet közös táncház követett. Visszatérő vendégünk, a Józsi bácsi nevű póniló is jelen volt, akinek hátán a bátrabbak póni lovagolhattak is. A gyerekek frissen készült mustot kóstolhattak, az ügyesebbek szőlőt csenhettek a csősz szőlőskoszorújáról.  A délelőtt zárásaként a csoportok lovas kocsikázni indultak az óvoda környékén. Remek napot tölthettünk el együtt, sok élménnyel gazdagodtak a gyerekek, amelyeket a mai napig emlegetnek.

Ezutón is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a csodálatos szüreti mulatsághoz.

 

 

Madárijesztő készítő verseny

 

Idén madárijesztő készítő versenyt hirdettünk óvodánkban. Minden évben nagy sikere van az ilyen kezdeményezéseknek, ez most sem volt másképp. A madárijesztőket szabadon választott anyagból lehetett készíteni, így igazán egyedi és különleges alkotások készültek, melyek aulánkat díszítik. Örülünk, hogy minden csoportból ilyen tevékenyen vettek részt ezen a versenyen, így a gyermekek munkáját a zsűri egy kis meglepetéssel jutalmazta.

 

 

Idősek napja

 

Október 5.-én az Idősek Napja alkalmából tartott rendezvényen óvodásaink műsorral köszöntötték a vendégeket. A Tulipán nagycsoportos gyerekek közös tánccal, majd egy vidám lakodalmas jelenettel készültek a vendégeknek, akik hatalmas tapssal jutalmazták az előadást. Micimackó csoportunk ugyanezen alkalomból a szőlőhegyi Aranybárka Idősek Otthonába látogatott el és köszöntötte az ottlakókat nagyon nagy örömet okozva ezzel.

 

Rendőrkutyás bemutató óvodánkban

 

Az Állatok Világnapja alkalmából Szabó Takács Mónika közreműködésével ellátogatott óvodánkba a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság két rendőre és négylábú társaik, akik remek bemutatót tartottak a gyermekeknek. A bemutató által a gyerekek betekintést nyerhettek a rendőrök és rendőrkutyák által végzett közös munkába.  Interaktív bemutató volt, így a bátrabbak feladatokban is részt vehettek.

 

 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Bárczi Gusztáv verseny meghirdetése

01.
NOV.

Simonyi helyesírási verseny

01.
NOV.

Cipősdoboz akció

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE