TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Szüreti mulatság Seregélyesen

2016. 10. 26. 14:38 | HÍREK

A szüret meghatározó eseménye, jeles napja óvodánknak. Az idei őszön közel száz kisgyermeket láttunk vendégül ezen a napon. Mint már sok éve rendszeresen, most is eljöttek Budapestről az Ágoston úti testvéróvodánk nagycsoportosai, valamint a Majd Megnövök Baptista Óvoda gyermekei és pedagógusai is elfogadták meghívásunkat és együtt töltöttük ezt a szép napot.

 

A már hagyományos programok sorát madárijesztő készítő verseny színesítette, amiben sok ügyes kezű szülő segítette gyermekét sikerélményhez jutni. A nagycsoportosaink műsorát követő táncházat minden résztvevő élvezte. A szüreti falatkákat és az elmaradhatatlan mustot lelkesen fogyasztották a gyerekek,melyet előttük daráltak és préseltek segítségeink a nagypapák.  A vigyázó csőszt is sikerült megtréfálni a gyermekeknek,  de akit elkapott, annak különféle feladatokat kellett teljesíteni büntetésből. Közben az udvaron pónilovon lovagolhattak a bátor gyermekek.

 

Természetesen a nap fénypontja a már hagyományos szüreti felvonulás volt, lovas kocsikon.  A falatkák alapanyagát, a gyümölcsöket, a sok finomságot a családok biztosították.

 

Csodálatos napot töltöttünk együtt. Nagy örömünkre szolgál,hogy erősíthettük kapcsolatunkat másik Baptista óvodával és ebből hagyományt szeretnénk teremteni, valamint kibővíteni más szakmai együttműködésre is.

 

Kosaras Istvánné
Hétszínvirág Baptista Óvoda
Seregélyes

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A nándorfehérvári diadal emléknapja

22.
JÚL.

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

01.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák, Pótbeiratkozás

15.
AUG.

Megküldeni a tantárgyfelosztást a fenntartónak jóváhagyás céljából

15.
AUG.

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

18.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE