TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Tehetséggondozás szakmai nap a Gyöngyszem Óvodában

2016. 12. 06. 10:29 | HÍREK

A tehetségígéretek gondozásának elméleti és gyakorlati tudásmegosztására gyűltünk össze a Baptista Szeretetszolgálat Gyöngyszem Óvodájában, Kótajban, a Baptista Tehetségsegítő Tanács felkérésére.

 

Nagy örömünkre szolgált, hogy a baptista óvodákon kívül, más fenntartású intézmény is képviseltette magát a hálózati munka megalapozása érdekében és a minél hatékonyabb együttműködés reményében.nA Gyöngyszem Óvoda bemutatását, bemutatkozását követően a „Táncos lábak” és az „Apró kezek” regisztrált tehetségműhely mutatta be az elmúlt két esztendő munkáját. Képes összeállítás, videó vetítés, kiállítás tette szemléletesebbé és színesebbé az előadásokat.

 

A tehetségpontok akkreditációjával kapcsolatos hasznos tudnivalókról tartott előadást meghívott előadónk Vinczéné Simon Nikolett, az Alsójózsai Kerekerdő Óvoda, Akkreditált Kiváló Tehetségpont óvodavezetője. Előadása kötetlen beszélgetésben, szakmai konzultációban teljesedett ki, miközben megtudhattuk a hozzánk ellátogató intézmények pedagógusaitól, hogy ki milyen tapasztalatokkal rendelkezik a tehetséggondozás témakörben.

 

A műhelymunka zárásaként Oros Róza, a Baptista Tehetségsegítő Tanács megbízott vezetője foglalta össze a nap tanulságait, kitűzött rövid és hosszú távú céljainkat.

 

Béresné Dobránszky Beáta

óvodavezető

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Őszi szünet Nemzeti ünnep

23.
OKT.

Őszi szünet

23.
OKT.

Őszi szünet, az iskola zárva

23.
OKT.

Őszi szünet

23.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE