TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Tehetségműhely Törökszentmiklóson

2016. 11. 08. 14:23 | HÍREK

Színes programmal várta a baptista általános iskolák tehetségpontjainak képviselőit október 25-én a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskolája. A rendezvény megszervezését Oros Róza, a Baptista Tehetségsegítő Tanács vezetője kezdeményezte. A találkozó célja a tehetséggondozó munka népszerűsítése, az akkreditáció előtt álló intézmények felkészülésének módszertani segítése és a tehetségháló építése volt.

 

 

A szakmai programot és a tehetségcsoportok bemutató foglalkozásait a házigazdák a résztvevők előzetes igényei alapján állították össze. Sor került az intézményben folyó tehetséggondozó munka, ezen belül kiemelten a tehetségazonosítás folyamatának bemutatására, az akkreditációs felület tartalmának áttekintésére.

 

A rövid elméleti bevezető után – melyet a színjátszók és a táncosok produkciója foglalt keretbe -, a vendégek betekintést nyerhettek a tehetségműhelyek tevékenységébe. Megnézhették a matematika, a színjátszó, a természeti, az angol és az informatika tehetségcsoportokban folyó munkát, továbbá a tabletek és a táblajátékok alkalmazását, használatát. Ezt kiscsoportos szakmai tapasztalatcsere, kötetlen beszélgetés követte, mely jó lehetőséget biztosított a személyes kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A rendezvényt közös ebéd zárta.

 

A találkozón 12 iskolából és a területi igazgatóságokról több, mint 50 pedagógus vett részt. A kölcseysek nagyon örültek annak, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltak a tehetséggondozó munkájukra. Bíznak benne, hogy a rendezvény elérte célját és mindenki kellemes élményekkel, hasznos tapasztalatokkal, új ismeretekkel gazdagodva tért haza.

 

Görömbei Zoltán

igazgató

Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskolája

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A nándorfehérvári diadal emléknapja

22.
JÚL.

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

01.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák, Pótbeiratkozás

15.
AUG.

Megküldeni a tantárgyfelosztást a fenntartónak jóváhagyás céljából

15.
AUG.

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

18.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE