TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Tehetségnap Kisújszálláson

2018. 04. 23. 20:11 | HÍREK

A Baptista Tehetségsegítő Tanács és a Baptista Szeretetszolgálat Kisújszállási Óvodája együttműködésében 2018. április 19-én megrendezésre került az első intézményi Tehetségnap.


Meghívásunkra Seregélyes, Budapest, Ibrány, Nyírbogdány, Kótaj, Tiszaroff baptista fenntartású  óvodáiból érkeztek óvodapedagógusok, valamint Karcagról, a Madarász Imre Egyesített Óvoda óvodáiból is. Közel 60 fős rendezvényünknek a kisújszállási Vigadó adott méltó helyszínt.

A szakmai nap kezdetén a Sásastó Úti Óvodában működő  Höcögők” tehetségműhely bemutatkozását láthattuk. Műsorukban népi mondókákkal, gyermekjátékokkal  mutatták be a műhely működését.

A tehetségnap előadója  Szabó Győzőné pszichológus volt, akinek „Komplex személyiségfejlesztés, az akarati tényezők szerepe a tehetségígéretek beválásában” című előadása hangzott el. Ebben több megerősítést kaptunk az óvodai tehetségfejlesztő munkánkhoz. Szabó Győzőnével sok éves szakmai együttműködést tudhatunk magunk mögött: előadások, továbbképzések. Nagyon örülünk, hogy a tehetségpontunk munkáját is támogatja.

A szünetben közelről megtekinthették vendégeink az „Ügyes kezek kuckója” tehetségműhelyben készült  gyermekmunkák kiállítását is.

A szünet után prezentációval bemutatkoztak jelenleg működő  Tehetségműhelyeink :

„Ügyeskedő” / Mári Jánosné óvodapedagógus

„Kisfürkész” / Molnár Andrea óvodapedagógus

„Ügyes kezek kuckója” /Szabó Katinka óvodapedagógus

A műhelyfoglalkozásokon a TehetségDetekt óvodára illeszkedő kidolgozását kezdtük meg öt területen:  Logikai-matematikai ;Testi-kinesztetikus/Mozgás; Nyelvi ;Térbeli -vizuális; Zenei tehetségterületen, a Nagy Jenőné által írt könyv segítségével.

A Tehetségnap végén Oros Róza, a Baptista Tehetségsegítő Tanács vezetője összegző szavaival zárult a rendezvény. A programunkat megtisztelte Szász Veronika, a Dunáninneni Területi  Oktatási Igazgatóság, oktatási igazgatója is.

A gazdag megvendégelést, a Baptista Tehetségsegítő Tanácstól kapott forrás támogatta.

Bízunk abban, sor kerül e munka folytatására. Szeretettel várjuk kollégáinkat a következő tanévben is Tehetségnapunkra.

 

Ponyokainé Rab Judit

intézményvezető

 


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szóbeli és gyakorlati vizsgatevékenység – szakmai vizsga

29.
OKT.

Felvételi tájékoztató

30.
OKT.

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE