TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Tehetségtavasz

2017. 03. 31. 13:07 | HÍREK

Az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola március 23-án rendezte meg az Újpesti Baptista Gyülekezet imaházában a „Tehetségtavasz” konferenciát, melynek fókuszában – különböző megközelítésekben – a tehetség témaköre állt. 

A konferenciát Ribáné Horváth Enikő igazgató asszony nyitotta meg, majd a résztvevőket Mészáros Kornél baptista lelkész, a Magyarországi Baptista Egyház főtitkára köszöntötte.

A program szervezésében az intézménnyel együttműködött a Baptista Tehetségsegítő Tanács, Oros Róza vezetésével. A konferencián a Baptista Pedagógiai Intézet oktatási vezetői közül többen képviseltették magukat: Szabó Csaba igazgató, dr. Majorosi Györgyné, Szász Veronika, Galambosné Halbauer Judit. A baptista oktatási intézményekből több mint 40, a tehetség-azonosításban, fejlesztésben, gondozásban kiemelt szerepet játszó kolléga vett részt.

A konferencia délelőtti előadásai különböző megközelítésekkel, sajátos szempontok alapján járták körbe a „tehetség-témát”: 

1.         Szarka-Bögös Réka (Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola): A Z generáció pedagógiai kihívásai.

2.         Kovács Mónika (Kovács Pál Baptista Gimnázium): Esélyből lehetőség – tehetségtámogatás, mint szemléletmód.

3.         Herczegh Tímea iskolapszichológus: Holisztikus szemlélet a tehetséggondozásban.

4.         Rajna András, a Sport Navigátor Program vezetője: Testnevelés és tehetséggondozás – a multisport szemlélet jelentősége a XXI. században.

5.         Hornyák Balázs (Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola): Intézményi hálózatok a tehetséggondozásban.

Az ebédszünet után a résztvevők műhelymunka keretében gyűjtötték össze tapasztalataikat, majd osztották meg a kollégákkal élményeiket, benyomásaikat, „mit visznek haza” a konferenciáról címmel. A nap zárásaként Makovínyi Tibor, az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola művésztanára „Táncra perdülünk” kreatív programjával tánctanulásra és közös mozgásra hívta a résztvevőket.

 


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Adventi kézműves foglalkozás

27.
NOV.

Cipősdoboz akcióban részvétel

27.
NOV.

I. gyertyagyújtás az óvodában

27.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE