TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Tekert a suli Velencén

2019. 10. 16. 12:45 | HÍREK

Iskolánk, a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási  Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium minden évben megrendezi a „Teker a suli” tókerülő kerékpáros túrát. Idén sem volt ez másképp, október 5-én, szombaton az esős nap ellenére 190 gyermek és felnőtt állt a rajthoz!

Reggel 8 órakor már gyülekeztek a résztvevők, a regisztráció után mindenki egyedi kitűzőt kapott emlékül és pattanhatott a kerékpárjára. Igazi kihívás volt ilyen időben teljesíteni a „csak egy kört”.  A legtöbb résztvevőt felmutató osztályok minden tagja ajándékban részesült, és az aranyérmesek pedig a vándorkupát is maguknál tarthatják egy évig. A célban meleg tea és zsíroskenyér parti várta a büszke teljesítőket, a kerékpározók átadták egymásnak a tapasztalataikat és az élményeiket.

Ezúton is szeretnénk mindenkinek gratulálni, aki eljött és a tanárainknak, hogy felügyelték a zökkenőmentes túrát. Jövőre találkozunk!

Viczián-Cseh Lilla
testnevelő

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Őszi szünet Nemzeti ünnep

23.
OKT.

Őszi szünet

23.
OKT.

Őszi szünet, az iskola zárva

23.
OKT.

Őszi szünet

23.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE