X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Tizenketten Texasból

2019. 07. 03. 14:04 | HÍREK

A téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában hetedik alkalommal került megrendezésre a tanulók körében nagyon népszerű Baptista Angol Nyelvi Tábor, melynek idei létszáma 184 fő volt.

Tizenkét Texasból érkezett amerikai tanár vezetésével ismerkedtek a gyerekek a Biblia világával, fejlesztették angol nyelvi készségeiket. A külföldi tanárok munkáját az iskola pedagógusai és a Téglási Baptista Gyülekezet tagjai segítették. A délutáni órákban gazdag szabadidős programok közül választhattak a tábor résztvevői: volt ugrálóvár kézműves foglalkozás, softball, játékos sportvetélkedők, bowlingozás és filmklub várta a gyerekeket. Az egy hetes tábor speciális programja volt a fergeteges hangulatú Pintér Béla koncert és az utolsó napon megrendezett „Ki mit tud?”. Mindenki nagyszerű élményekkel gazdagodott.

 

 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ne fizessetek a rosszért rosszal, se a szidalomért szidalommal. Mondjatok inkább áldást, mert arra kaptatok meghívást, hogy áldás legyen az örökségetek.""
(1Péter 3,9))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Zárvatartás

22.
JÚL.

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

02.
AUG.

Tantárgyfelosztás küldése a fenntartónak jóváhagyás céljából

15.
AUG.

Tanév záró-nyitó értekezlet

26.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE