TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Világbajnoki ezüstérmes sárosdi kempós

2016. 03. 30. 11:15 | HÍREK

Az elmúlt napokban rendezték a Portugáliában /Caldas da Rainha/ a nyílt harcművészeti világbajnokságot. Ezen a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség válogatott tagjaként immár második alkalommal vett részt a Seregélyesi Baptista Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulója, Csizmadia Dániel, aki a Sárosdi Kempo SE versenyzője.

 

Csizmadia Dániel a kép bal oldalán a második

 

Dani az elmúlt évi jó szereplését idén megismételte. Tavaly világbajnok lett, idén pedig egy korosztállyal feljebb világbajnoki ezüst- /gi földharc/ és bronzérmet /rumble sparring/ szerzett. Dani kimagasló eredményei a szorgalmas és kitartó munkájának is köszönhetőek, hiszen Sárosdon és Seregélyesen is részt vesz minden edzésen. Edzője Kordás István és Koncz Gábor.

 

Iskolánk volt tanulója, Tóth Ádám két világbajnoki arannyal gazdagította kollekcióját /MMA és gi földharc/. Ádám 2015 októbere óta tart magas szakmai színvonalú edzéseket a seregélyesi általános iskolában.

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Adventi kézműves foglalkozás

27.
NOV.

Cipősdoboz akcióban részvétel

27.
NOV.

I. gyertyagyújtás az óvodában

27.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE