TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Angol nyelvi tábor Nagyhalászban

2014. 07. 15. 15:53 | HÍREK

A nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskolában angol nyelvű alkotótábor vette kezdetét a Baptista Szeretetszolgálat és amerikai testvérszervezete jóvoltából. A program lebonyolítását tizenkét, az USA Észak Karolina államából érkező animátor, illetve a Szeretetszolgálat nyolc munkatársa segíti.

 

Az egyhetes tábor szervezése már a tél folyamán elkezdődött, az első küldöttség még múlt év decemberében járt Nagyhalászban, amikor a vendégek ismerkedtek az iskola tanulóival, pedagógusaival. A kedden indult program hat csoportban zajlik, napi váltásokkal. A gyermekek sportolhatnak, kézműves foglalkozáson alkothatnak, betekintést nyerhetnek az amerikai kultúrába, élő nyelvi környezetben gyakorolhatják az angol nyelvet. A vendégek ismerkedhetnek hazánk, településünk szépségeivel, kultúránkkal, a magyar emberekkel. A hét folyamán tíz hátrányos helyzetű családot is felkeresnek, akiket tartós élelmiszerekből álló adományokkal segítenek. A program zárásaként vasárnap a művelődési házban számot adnak a csoportok a heti munkájukról, a rendezvényt Pintér Béla koncertje színesíti. A műsort megtekinti Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke is. Az előadás után közös ebéd zárja az eseménydús hetet, melyen a táborban résztvevő gyermekek szülei is részt vesznek.

 

Ujhelyiné Magyari Zsuzsanna

                  Igazgatóhelyettes

Csuha Antal Baptista Általános Iskola

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ne fizessetek a rosszért rosszal, se a szidalomért szidalommal. Mondjatok inkább áldást, mert arra kaptatok meghívást, hogy áldás legyen az örökségetek.""
(1Péter 3,9))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A nándorfehérvári diadal emléknapja

22.
JÚL.

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

01.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák, Pótbeiratkozás

15.
AUG.

Megküldeni a tantárgyfelosztást a fenntartónak jóváhagyás céljából

15.
AUG.

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

18.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE