X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Idén is összejött a 3 tonna élelmiszeradomány

2021. 11. 22. 18:13 | HÍREK

A Cserepka Iskola három éve folyamatosan részt vesz a Magyar Élelmiszerbank tartósélelmiszer- és adománygyűjtésében. Idén ehhez az egész ország területére kiterjedő gyűjtési akcióhoz 160 településen 315 áruházi helyszín csatlakozott.

Ahogy eddig mindig, ebben az évben is a Makay úti Tesco Hipermarket volt a mi bázisunk, önkénteseink itt várták mindazokat, akik segíteni kívántak adományaikkal. Örömmel számolunk be arról, hogy 2021-ben 3185,5 kg-ot tudtunk gyűjteni a tiszaszalkai rászorulók részére.

„Hálás vagyok, hogy immár három éve részt vehetek ebben a gyűjtésben, és láthatom azt, ahogyan megértik az önkéntesség lényegét diákjaink”– kezdte élménybeszámolóját Kis-Nagy Mercédesz, a Cserepka Iskola iskolatitkára (aki koordinálta, szervezte az idei pécsi gyűjtést is). Majd így folytatta: „Keresztényként fontosnak látom, hogy ne csak szóval, de tettekkel is mellé álljunk a nehézségben, bajban levőknek.Böjte Csaba testvér szavai csengenek bennem: (…) hiába szeretem a szobám csendjében az utcagyereket! Nem arra van szüksége, hogy könnyes, szende szemembe nézzen, hanem, hogy legyen kenyér az asztalán, fedél a feje fölött, étel a tányérján, ceruza a kezében, takaró az ágyán, kapjon jó szót, és simogatást.”

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Cipősdoboz akció december hónap folyamán

01.
DEC.

Szakma Sztár Verseny, OSZTV jelentkezési határidő

01.
DEC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE