TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Történelem pályázat, díjátadó

2019. 12. 15. 15:38 | HÍREK

A Kossuth Szövetség pályázatot hirdetett 8-18 éves fiatalok számára, „Arad felett beborult az ég…” címmel. A pályázat célja a hagyományok ápolása, a reformkor szellemi és kulturális örökségeinek kutatása volt.A pályázaton Orbán Lili, a Nagykun Baptista Oktatási Központ Általános Iskola, Középiskola és Kollégium 9. G. osztályos tanulóját arany oklevéllel jutalmazták.

„2019. december 7-én díjátadón vehettem részt Radics Pál Zoltán igazgató úrral és szüleimmel Budapesten a Magyar Tudományos Akadémia könyvtárában. A Kossuth Szövetség által meghirdetett pályázatra írt esszémet arany oklevéllel és könyvjutalommal értékelték. A versenyre osztályfőnököm és egyben történelem tanárom, Szidey István tanár úr által találtam rá. Bár több témából is lehetett választani, nekem mégis a Széchenyi Lánchíd történetének kutatása keltette fel a figyelmemet. Sokat olvastam, keresgéltem a témában, ezáltal sok érdekes dolgot tudtam meg a múltból. Nagyon örültem az eredménynek, hiszen 120 pályázat érkezett be, és csak a legjobb pályamunkákat díjazták.  Köszönöm tanáraim segítségét és örülök, hogy részt tudtam venni ezen a versenyen!”

Orbán Lili, 9.G

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Megemlékezés a magyar kultúra napjáról

21.
JAN.

Megemlékezés a Magyar kultúra napjáról

21.
JAN.

A Szülői Klub

22.
JAN.

A magyar kultúra napja. Verses műsor. Felelősök: Balassa Olivia, Baloghné Drén Ibolya

22.
JAN.

Hospitálási hét

22.
JAN.

Megemlékezés a magyar kultúra napjáról.

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE