TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A 2017-es esztendő díjazottjai az oktatás területén

2017. 11. 17. 18:49 | HÍREK

A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2017. év elismeréseit november 16-án a Zeneakadémián adták át.


A díjátadó ünnepséget Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke imádsággal nyitotta meg, majd Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke köszöntötte a résztvevőket. „Meg kell tanulnunk a Bibliából, hogy ha másokat építünk, magunk is épülünk”, mondta egyebek mellett a segélyszervezet alapító lelkésze, s hozzátette: nem szabad egy pillanatra sem elfeledkezni arról, hogy a mindennapi munka nem megy szeretet és mások elfogadása nélkül. Legyen ez a felfogás természetes a baptista fenntartású intézményekben, zárta szavait Szenczy Sándor.

A kisújszállási Baptista Alapfokú Művészeti Iskola szaxofon kvartettjének játéka után először az oktatás területén dolgozók vették át elismeréseiket. Az Ócsai Nagy Pál Díjat idén Varga Piroska, a Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményfenntartó központjának gazdasági igazgatóhelyettese kapta. Márta István, az Illésy Sándor Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola korábbi pedagógusa posztumusz kapta meg a díjat, melyet felesége, Márta Istvánné és fia, Márta Renátó vett át.  A Köszönet Érmet négyen kapták: Váradi Ildikó (Pannonhalmi Béla Baptista Iskola), Petőházi Gabriella (II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola), Ponyokainé Rab Judit (Baptista Szeretetszolgálat Kisújszállási Óvodája), Fáczánné Dobrocsi Julianna (Petőfi Sándor Baptista Általános Iskola). Minden Tisztelet Érmet kapott Csikós Györgyné (Tiszaroffi Baptista Általános Iskola és Óvoda), Gulbert Katalin (Kölcsey Ferenc Általános Iskola).  A Közösség Önzetlen Szolgálatáért Érmet Csics Bernadett (Addetur Baptista Gimnázium) és Szigeth Szilvia (Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola) vehette át.

Az év nevelőtestülete a kisújszállási Baptista Alapfokú Művészeti Iskola és a Móra Ferenc Felnőttoktatási Középiskola lett, az év intézményvezetője kitüntetést pedig Patocskai László (Tiszaroffi Baptista Általános Iskola és Óvoda), és Szabóné Borbás Anikó (Budapest Innovatív Gimnázium és Szakgimnázium) vette át. 


Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Fizika / vizuális kultúra érettségi

22.
MÁJ.

A rendkívüli felvételi eljárást meghirdető iskola igazgatója dönt a felvételi kérelmekről.

22.
MÁJ.

Tavaszi kirándulás

22.
MÁJ.

Döntés a rendkívüli felvételi eljárásban

22.
MÁJ.

A 2024. május 22-ig megtartott rendkívüli felvételi eljárást meghirdető iskola igazgatója dönt a felvételi kérelmekről.

22.
MÁJ.

Épületgépész technikus - írásbeli vizsga 10:00 óra (OKJ)

22.
MÁJ.

Töri vetélkedő eredményhirdetés

22.
MÁJ.

Mozgókép és média érettségi

23.
MÁJ.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE