TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Lélekrajz pályázat

Iskolánk - a Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és AMI - tanulói nagy örömmel vettek részt a nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Baptista Óvoda Általános Iskola és AMI által meghirdetett Lélekrajz pályázaton. A részt vevőknek a Noé bárkája című bibliai történetet kellett illusztrálni szabad technikával. Kornicki Mária tanítványai kreatív alkotásaikkal újabb dicsőséget szereztek iskolánknak. A 13 évesek kategóriájában Kucsinka Annamária első, míg Bíró Blanka második helyen végzett. A 11 évesek között Kornicki Dániel második helyezést ért el. Szintén második lett a 7 évesek között Antal Liza Amira. Gratulálunk minden résztvevőnek!

 

__________________________________

Kerek Emese Kárpát-medencei döntő

2024. Április 26-27-én került sor Ópusztaszeren a Kerek-Emese elnevezésű vetélkedősorozat Kárpát-medencei nagydöntőjére. Összesen 274 csapat nevezett a versenyre határon innen és túl. A három online forduló után a Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és AMI négy csapata jutott be a 24 csapatos döntőbe. Történelmi-néprajzi-természetismereti feladatok mellett ügyességi feladatokat is meg kellett oldani a csapatoknak. A tiszaszalkai gyerekek kiválóan teljesítettek és szinte taroltak a versenyen. A Reál Margit elnevezésű csapatuk (Gál Vivien, Pallagi Eszter, Sebestyén Pál és Tóth Botond) ebben a komplex versenyben az első helyen végzett, míg a Négyszerencse nevű csapatuk (Koszta Stefánia, Jámbor Adrienn Vivien, Kőszegi Ákos és Varga Gyula) lett a második helyezett. A másik két csapat közül a Szuperötös (Balogh Rubina, Horváth Petra, Paál István, Mező Péter) az ötödik, a Forever (Gerzsenyi Léna, Matuzsa Mira, Kállai László, Bagosi Krisztián) a hatodik helyen végzett. Gratulálunk a gyerekeknek és Deme Annamária, Kósáné Kósa Edina illetve Kristán Zoltán kollégáknak a felkészítésért.

 

_______________________________________

Országos verseny a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumban - 2024.04.25.

 

A magyarországi német nyelvű oktatás egyik kiemelkedő eseménye volt a nagy érdeklődésnek örvendő, immár harmadik alkalommal, áprilisban meghirdetett országos célnyelvi civilizáció verseny, amelynek témája ezúttal a Német Nyelvű Nobeldíjasok és találmányaik volt.

Az European Online Education (EURONEDU), a Baptista Szeretetszolgálat, és a Goethe Intézet támogatásával létrejött versenyfelhívást októberben tették közzé, amelyre több, mint 30 csapat jelentkezett az ország különböző középiskoláiból.

A verseny egy online és egy jelenléti fordulójához a sikeres felkészülést az EURONEDU digitális tananyagcsomagja biztosította. Az online vetélkedő keretében a csapatok saját készítésű videóban mutattak be egy általuk választott német Nobel díjast. A döntőbe kerülő 15 csapat kreatív és interaktiv feladatok megoldásával bizonyíthatta felkészültségét és nyelvtudását.

A verseny szervezője Rudi Andrea, a Kőrösi Gimnázium szakmai és innovációs igazgatóhelyettese, német nyelvtanár, aki kiemelte a verseny jelentőségét a diákok nyelvi és kulturális fejlődésében.

A verseny első három helyezettje pénzjutalomban részesült. Emellett az első helyezett jutalma a Goethe Intézet 2 hetes nyelvtanfolyama, a II. helyezettnek az EURONEDU biztosított egy éves ingyenes hozzáférést digitális tananyagcsomagjaihoz. Az esemény ismételten bizonyította, hogy a német nyelvű oktatás és a kulturális versenyek milyen fontos szerepet töltenek be a fiatalok életében.

 

 

 

 

_______________________________________________________________

 

Magyar Ifjúsági Robot Kupa 2024 Budapest

 

 2024. április 13-án a VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnáziumban került megrendezésre az European RoboCup Junior 2024 (Németország) Európa-bajnokság, és a RoboCup Junior 2024 (Hollandia) világbajnokság Rescue kategóriáinak magyar kvalifikációs versenye. A RoboCup 1997-ben indult Japánból. Jelenleg a világ egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező, jellegében a világ legnagyobb robotika versenye. Az U19-es korosztályban a legmodernebb technológiák alkalmazásával serkenti a junior és felnőtt robotépítők közötti átmenetet. 2024-ben Magyarországon 17. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Ifjúsági Robot Kupa, mint az RCJ minősítő versenye. Az idei év a hetedik alkalom, amikor baptista intézmény volt a Rescue kategóriák házigazdája.

A magas társadalmi jelentőségű Rescue robotok katasztrófa szimulációs helyzetekben a mechanikai szerkezetük mellett kizárólag szenzorjaikra és programozásukra hagyatkozva, autonóm módon mentenek áldozatokat. A Baptista Szeretetszolgálat robotika csapata három minősítő kategóriában képviselte országos tehetséggondozó programunkat.

 

Belépő szintű Rescue Line Entry és Rescue Maze Entry kategóriákban a Bagi Péter és Takács Gergő alkotta Lightning_E nevű csapatunk versenyzett.  A csapat kapitánya, Bagi Péter 2023-ban, akkor még 11 évesen ért el 3. helyezést az EURCJ2023 Európa- bajnokság U19-es korosztályú Entry mezőnyében. A mostani minősítő versenyen mindkét kategóriában kiemelkedő teljesítménnyel, Rescue Maze Entry versenyszámban a maximális pontszámot elérve szerezték meg a magyar bajnoki címet. Eredményükkel, és teljesítményükkel jogot szereztek, hogy hazánkat képviseljék az EURCJ2024 Európa- bajnokságon. Haladó szintű, Rescue Line kategóriában a Szilágyi Jázmin, Cs. Kiss Zsófia Panna, Szél Nikolett összeállítású LIGHTNING csapatunk állt rajthoz. A címvédőként induló csapat szakmai színvonalát mutatja, hogy tagjai 2023-ban Európa legeredményesebb csapataként, a 2022-es világbajnokot is megelőzve értek el 2. helyezést az RCJ2023 franciaországi VB-n. A korábbi csapathoz az idei évben csatlakozott Szél Nikolett, aki a VB minősítés alsó korhatárához érve már kétszeres EB dobogós helyezésekkel rendelkezik az U19-es korosztályú Rescue Entry Maze kategóriában.

 

A csapatnak a rendelkezésükre álló két lehetőségből csak egyet felhasználva, a világversenyek tekintetében is kiemelten nehéz mentési szituáció során, 100%-os teljesítménnyel sikerült megszerezni az EURCJ2024 EB, és RCJ2024 VB minősítést is jelentő újabb magyar bajnoki címüket. Az idei év volt a 13. egymás utáni év, amikor a Baptista Szeretetszolgálat robotika csapata nem talált legyőzőre Magyarországon az általuk képviselt Rescue kategóriákban.

 

A Baptista Szeretetszolgálat robotikásai a 2013-tól képviselik Magyarországot a Rescue kategória világ élmezőnyében. A Rescue robotok versenyében elért 7db VB és 8 db EB dobogós helyezésük, közöttük 2 világbajnoki és 2 Európa- bajnoki címük hazánkban egyedülálló, és világszinten is kiemelkedő teljesítménynek számít.

 

A Baptista Szeretetszolgálat robotika csapatának tagjai és intézményeik:

 

Bagi Péter, Takács Gergő
Baptista Szeretetszolgálat Kölcsey Ferenc Általános Iskolája, Törökszentmiklós

 

Cs. Kiss Zsófia Panna, Szilágyi Jázmin, Szél Nikolett
Nagykun Baptista Oktatási Központ, Kisújszállás

______________________________________

Értékes Barangolás - Döntő - 2024. április 8.

Iskolánk Beregi Vezérek (Bagosi Krisztián Zsolt, Gál Vivien, Kállai László Sándor és Pallagi Eszter) fantázianevű csapata, 2024. április 8-án, Nyíregyházán vett részt az „Értékes Barangolások” elnevezésű vetélkedősorozat vármegyei döntőjén. Előzetes feladatként egy lapbook készítése várt a versenyzőkre. A mieink a tiszai halászlé történetét elevenítették meg humoros, verses, háromdimenziós formában. Emellett a Vármegyeháza dísztermében még hat feladat várt a versenyzőkre, melyekben számot kellett adni a hungarikumokról, a kiemelkedő nemzeti értékekről és a vármegyei értékekről szerzett tudásukról. A szoros versenyben a Beregi Vezérek kiegyensúlyozottan teljesítettek és végig magabiztosan, tudásukban és kreativitásukban bízva versenyeztek. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen az első helyen végeztek, megelőzve a Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium, illetve a Kisvárdai Szent György Görögkatolikus Óvoda és Általános Iskola csapatait. Ezzel a győzelemmel jogot nyertek arra, hogy vármegyénket képviseljék az országos döntőben! Gratulálunk a csapat tagjainak illetve felkészítőiknek Kósáné Kósa Edina és Kristán Zoltán kollégáknak!

 

 

______________________________________

SZÍNEK – Baptista Középiskolák IV. Országos Ki Mit Tud Vetélkedője 2024.04.08.

A versenyről bővebben itt: https://baptistaoktatas.hu/szinek-%E2%80%93-baptista-kozepiskolak-iv.-orszagos-ki-mit-tud-vetelkedoje

 

______________________________________

Babszem Jankó Országos Baptista Népmesemondó Verseny, Téglás - 2024.03.23.

Iskolánkban 29. alkalommal rendeztük meg a Babszem Jankó Országos Baptista Népmesemondó Versenyt március 23-án, ahol alsó tagozatos tanulók mutathatták meg a tehetségüket. Nagy örömünkre 21 iskola 74 kisdiákja vett részt a megmérettetésen. Az ügyes mesemondók szebbnél szebb mesékkel készültek. A neves, szakmai zsűri évfolyamonként értékelte a gyermekek teljesítményét. Az iskolának és a támogatóknak köszönhetően minden évfolyamon három különdíj és három helyezés kiosztására volt lehetőség. Az eredményhirdetésen a zsűri tagjai -az értékelésen túl- jó tanácsokkal látták el a felkészítőket és a mesemondókat. A verseny végén 24 kisdiák térhetett haza oklevéllel és könyvjutalommal, illetve valamennyi tanuló emléklapot kapott. A mesemondók hasznosan tölthették a várakozási időt. Az intézmény pedagógusai kézműves foglakozással készültek számukra, ahol egy húsvéti nyuszidobozt készíthettek. Az iskola Bábkuckó csoportja jóvoltából pedig egy interaktív bábfoglakozáson vehették részt a gyerekek, ahol Ludas Matyi történetébe kapcsolódhattak be.

Egy tartalmas, élményekben gazdag délelőttöt tölthettek el az érdeklődők.

 

Téglás Város Önkormányzata az idei évben egy jelentős összeggel támogatta a rendezvényt, melyet ezúton is köszönünk.

 

Minden mesemondónak szívből gratulálok!

Köszönöm a szülők és a pedagógus kollégák felkészítő munkáját!

Szabóné Czibere Judit

igazgatóhelyettes

 

 

 

 ______________________________________

 

 

Sportágválasztó Program - Tehetséggondozás a Cserepka Iskolában

Az alábbiakban rövid betekintést nyerhetünk a Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Sportiskola Tehetséggondozó programjába.

https://www.baptistaoktatas.hu/adat/tartalom/433/fajlok/sportagvalaszto-program-bpi--online-eloadas.pptx

______________________________________Tehetségnap a Kovács Pál Baptista Gimnáziumban a Baptista Pedagógiai Napok keretén belül - 2024. február 23.

 

2024. február 23-án, pénteken országos Tehetségnapot tartottunk a Baptista Pedagógiai napok keretében.

A napot a Baptista Tehetségsegítő Tanács szervezte, a kereteket és a helyszínt Szitt Zsolt a Tehetségtanács elnöke és a kovács Pál Baptista Gimnázium igazgatója, tehetségpont vezetője biztosította. Galambosné Halbauer Judit a Baptista Pedagógiai Intézet tehetségtámogatásért felelős munkatársa, a Tanács kommunikációért felelős tagja állította össze a programot, és hívó szavára érkeztek az ország minden pontjáról a tehetségpont koordinátorok, igazgatók és a tehetségtámogatásban dolgozó kollégáink és meghívott előadóink. Elfogadta meghívásunkat és ezzel gazdagította programunkat Dr. Váradi Natália, a "GENIUS" Jótékonysági Alapítvány igazgatója, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola docense, Felnőttképzési Központ és Vizsgaközpont vezetője.

A napot a Tehetségtanács elnökének rövid köszöntője után dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke nyitotta meg, és helyezett szívünkre lelki és szellemi útmutatást: „Bármi is legyen az oktatás,
egyedi egyéniséggé kell, hogy tegyen, nem pedig konformistává.” ( John Taylor Gatto, “Amerika legbátrabb tanára”, az év tanára New York City) Elnök Úr kiemelte, hogy a Baptista Szeretetszolgálat intézményeiben kiemelten fontos szerepe van hagyományosan a tehetségtámogatásnak, és megköszönte azt a pedagógiai munkát, amitől a baptista iskola több, mint iskola.

A tehetségnapon több mint 40 fő jelent meg, és töltött együtt egy csodálatos napot. Előadóink izgalmas és érdekfeszítő témákban osztották meg tudásukat és tapasztalataikat a hallgatósággal:

A Baptista Tehetségsegítő Tanács újjáalakulásáról, jelenlegi helyzetéről, céljairól Szitt Zsolt a Tehetségsegítő Tanács elnöke beszélt, kiemelve a folytatás értékközpontúságát, a korábbi értékek megőrzését és az újabb célokat: a tehetségpontok feltérképezése, működésük megismerése, támogatása, akkreditációk segítése; a kapcsolódás, a párbeszéd és a szakmai alkalmak biztosítása; hálózati tudásmegosztás és együttműködés; a TehetségDetekt (adatalapú tehetséggondozás legfontosabb eszköze lehet) működésének, fejlesztésének támogatása; közös felületeink újraélesztése (baptistalent.hu, információs portál)

Dr. Váradi Natália bemutatta a kárpátaljai "GENIUS" Jótékonysági Alapítvány tehetséggondozó munkáját, és a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség munkáját. A tehetséggondozás sokszínű és rendkívül tartalmas, izgalmas formáit, tartalmait ismerhettük meg az előadásból. A szakmai beszélgetések során pedig körvonalazódtak az együttműködés lehetőségei a határon túli tehetséggondozó szervezettel.

A tehetség útja címmel tartott előadást Kovács Mónika a Nemzeti Tehetség Központ módszertani szaktanácsadója. Előadásában kitért a tehetségfejlődés folyamatára, az NTP programokra, az adatalapúság jelentőségére tehetségvizsgálatban és tehetségtámogatásban, és bemutatta a Nemzeti Tehetség Központ sokszínű tevékenységét, képzéseit is.

Ezt követően bemutatkoztak a baptista tehetségpontok, tehetséggondozó műhelyek. Elsőként az óvodai tehetséggondozásról beszélt a Hétszínvirág Baptista Óvoda és Bölcsőde (Akkreditált Néptánc Tehetség-műhely, Akkreditált Fabula Süni Dráma Stúdió) három pedagógusa, Kovács- Kosaras Adrienn, Kissné Hekkel Mónika, Vidovics Brigitta. Megismerhettük környezetvédelmi programjukat és az óvodai tehetséggondozó programokat a zene, tánc, dráma területén: Hétszínvirág Baptista Néptánc Tehetségműhelyt, Aranyalma Tehetségpontot, Fabula Süni drámastúdiót.

Az ebédszünetben szakmai diskurzusokkal és finom ételekkel, üdítőkkel töltődtek fel a résztvevők.

A felfrissülést követően Abán Csaba, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Robotika Szakosztály elnöke mutatta be a Baptista Szeretetszolgálat Robotika tehetségprogramját. Abán Csabáról tudni kell, hogy intézményeink körében a kezdetektől foglalkozik a program mentorálásával, és a kiemelt tanulók további képzésével, versenyeztetésével. Eredményei kimagaslóak országos és nemzetközi szinten is. 2022-ben és 2023-ban is különböző kategóriákban hoztak el első, második és harmadik helyezéseket a magyar, európai és világ ROBOCUP JUNIOR versenyeken.

Harmadikként a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskolája (Akkreditált Kiváló Tehetségpont (3x), Európai Tehetségpont, Minősített Tehetséggondozó Műhely (2x)) mutatkozott be Tehetségeink kiválasztása c. előadásával. Szabó Zoltánné igazgatóhelyettes, és az MTM program felelőse tartotta meg előadását Tehetségeink kiválasztása címmel. Sokszínű tehetségtámogató tevékenységet ismerhettünk meg, amelyben tehetség területenként szerveződő műhelyekről hallhattunk, és a TehetségDetekt online felmérőrendszerünk nagyon tudatos és sokrétű felhasználásáról. Ez utóbbinak az a különlegessége, hogy a rendszert 2015-16-os évben dolgozta ki a Kovács Pál Baptista Gimnázium tehetségtámogató közössége Kovács Mónika szakmai és szellemi munkájával, irányításával, Szitt Zsolt igazgató szervezetfejlesztési és anyagi támogatásával, és Gellén József informatikus, programozó alkotta meg az online felületet, algoritmizálta a teszteket. A program használata és tartalma a Baptista Szeretetszolgálatnak köszönhetően jógyakorlattá vált, intézményeink számára elérhető.

Zárásképpen a vendéglátó Kovács Pál Baptista Gimnázium mutatkozott be a jógyakorlatként bejegyzett Mentorprogammal. A mentorprogram, mint jógyakorlat évek óta alapja az intézményi akkreditációnak, aminek köszönhetően évek óta akkreditált kiváló és térségi hatókörű tehetségpontként működnek. A program kifejezetten élsportolók tehetségtámogatására, a kettős karriert segítő programként működik. A tevékenységek szerves eleme a TehetségDetekt felméréseinek használata, felhasználása a pedagógiai munkában, a sportoló tanulók mentorálása és tutorálása. A mentorprogram a teljesértékű személyiség fejlődésében segíti a tanítványokat tematikus program és ülések alkalmain keresztül, a tutorprogram pedig az időgazdálkodásban támogatja a kiemelkedően sokszor távollévő diákokat tanulmányaik sikeres teljesítésében.

 A Tehetségnap nemcsak jó hangulatban telt, hanem szakmailag is tartalmas, sokszínű programjával inspirálta is a megjelenteket, és reményeim szerint, újabb ötletekkel, motivációkkal feltöltődve távoztak a résztvevőket.

  

 

 

   

 

____________________________ 

ORSZÁGOS BIBLIAISMERETI VERSENY 2024.

2024. Február 16-án került sor iskolánk (Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Sportiskola, Általános Iskola és Gimnázium)szervezésében a harmadik Baptista Középiskolák Országos Bibliaismereti Versenyére. Tíz induló csapat igyekezett megszerezni a győzelmet, ami a velencei Zöldliget csapatának sikerült. A második helyet a budapesti Addetur iskola, míg a dobogó harmadik fokát a pécsi Széchenyi szerezte meg.

A verseny – immár hagyományőrző módon - testnevelés és bibliaismeret kombinált versenyszámokkal kezdődött délelőtt. Az ebéd után, délután az elméleti feladatoké lett a főszerep. Az utolsó versenyszám egy 3D kirakó összeállítása volt, amik a Cserepka Iskola saját 3D nyomatójával készültek. Az elkészült munkákat a csapatok ajándékként magukkal is vihették.

 

A találkozót számos vendég is figyelemmel kísérte, többek között a Baptista Szeretetszolgálat elnöke, Szilágyi Béla és a Szeretetszolgálat missziói főigazgatója, Révész Szilvia.

 

A versenyzők és nézők visszajelzései alapján ismét egy jó hangulatú rendezvényen vagyunk túl, amit jövőre is érdemes lesz megrendezni.

      

 

    

________________________

 

ÚJJÁALAKULT A BAPTISTA TEHETSÉGSEGÍTŐ TANÁCS

_____________________________


Tehetségpontok és koordinátorok listája 2023-2024

   


Link:  https://www.baptistaoktatas.hu/adat/tartalom/433/fajlok/tehetsegpontok-tehetsegkoordinatorok-2023-2024.pdf

 

_____________________________


Versenynaptár 2023-2024

 

Link: https://www.baptistaoktatas.hu/adat/tartalom/433/fajlok/1.-versenynaptar-2023-2024.pdf

________________________________________________

 

EURO-ENGLISH VETÉLKEDŐ

2023. november 14-én került sor az évenként szokásos EURO-English vetélkedőre, amit a környékbeli általános iskolák 7. és 8.-osztályosainak szerveztünk. 8 iskola, 15 csapata, közel 50 versenyzővel és kísérőikkel jöttek el ma hozzánk. A diákok Fashion and Clothing vagyis a divat és öltözködés témakörében merülhettek el. Kiélhették divat iránti szenvedélyüket a Fashion Show-n, de keresztrejtvény kitöltéstől kezdve stílustanácsokat tartalmazó videókon keresztül sok érdekes feladatot oldhattak meg. A versenyző diákok óriási táskákban hozták magukkal a "kellékeket" a divatbemutatóhoz. Nagy sikere volt a bekötött szemmel való ruhafelismerésnek is. Iskolánk diákjai lelkesen segítettek és kísérték őket egyik versenyállomásról a másikra, sőt a zsűrizésben is közreműködtek. A feladatok teljesítése során megfáradt résztvevőket pogácsával és frissítővel kínáltuk. A verseny végén az első három helyezett átvehette jól megérdemelt jutalmát. Gratulálunk a nyerteseknek! Az itt készült képek csak részben adják vissza a délután nagyon kellemes hangulatát. Mindenki jól szórakozott és új élményekkel tért haza iskolájába.

 

 

 __________________________________________________________

EURO-Info informatikai csapatverseny

 

2023.11.15-én került sor az évenként szokásos EURO-Info informatikai csapatversenyre, amit a környékbeli általános iskolák 7. és 8.-osztályosainak szerveztünk. 4 iskola, 1-1 csapata versenyzett.A diákok feladata nagyon sokrétű volt. Pl. Oklevél készítés, prezentáció készítése a mesterséges intelligenciáról, egy szöveg dekódolása, szétszedett laptop alkatrészeinek felismerése, papírból kivágott és szétdarabolt billentyűzet megfelelő összeillesztése. A gyakorlati feladatok mellett sort kerítettünk egy kis Maradj talpon kvízjátékra is. Iskolánk diákjai ma is lelkesen segítettek, kísérték őket egyik versenyállomásról a másikra és számolták a versenypontokat. A feladatok teljesítése során megfáradt résztvevőket pogácsával, frissítővel és csokimikulással kínáltuk. A verseny végén az első három helyezett átvehette jól megérdemelt jutalmát. Gratulálunk a nyerteseknek!

 

   

 

 

_______________________________________________________________

 A VELENCEI ZÖLDLIGET ISKOLÁNK SIKERES PÁLYÁZATA 2024

A Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által meghirdetett "A hazai tehetséges magyar fiatalok nemzetközi versenyeken, valamint a Magyarországot képviselő tanulók, csapatok diákolimpiákon és világversenyeken való részvételének támogatása"

pályázatra a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium sikeresen pályázott. A támogatást az Intézmény a "2024. évi Ifjúsági Európai Sakkbajnokságon való részvétel"-re fordíthatja.

Ezúton is gratulálunk!

Link: https://www.baptistaoktatas.hu/adat/tartalom/433/fajlok/to_ntp_ntmv_23_a_0017_pi_ji_gi_afh.pdf

 

Letölthető fájlok

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Minden jó adomány és minden ajándék felülről van, a világosság Atyjától száll alá, akiben nincs változás, még árnyéka sem a változásnak.""
(Jakab levele 1,17))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Gyermekhét

20.
MÁJ.

Pünkösd

20.
MÁJ.

Szabadon választható tanítási órák, hit- és erkölcstan órák jelentkezési határideje

20.
MÁJ.

Digitális kultúra írásbeli érettségi emeltszint

21.
MÁJ.

Tanítási szünet, ügyelet

21.
MÁJ.

Egészségnap

21.
MÁJ.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE