TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A Baptista Tehetségsegítő Tanács partnerbővítő rendezvénye

2018. 03. 22. 03:03 | HÍREK

2018. március 12-én tartotta a Baptista Tehetségsegítő Tanács az NTP-HTTSZ-0004-17 pályázatához kapcsolódó partnerbővítő rendezvényét Kisújszálláson, a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola Tehetségponttal közös szervezésben.

Kisújszálláson négy nevelési-oktatási intézmény fenntartója a Baptista Szeretetszolgálat, ahol közel 1400 gyermek, fiatal tanul óvodától a középiskoláig. Mind a négy intézményben évek óta kiemelt figyelmet kap a tehetséges tanulókkal való foglalkozás.

A vendégeket Dömök Péter a rézfúvós tanszak első osztályos növendéke köszöntötte fergeteges trombita játékkal. Tanára: Szálkai János.

A program nyitásaként bemutatásra került a tehetségsegítő tanács munkája, eredményei. Ennek a napnak kettős célja volt. Egyrészt az, hogy szakmai és civil támogatóink számát bővítsük, illetve erősítsük a köztünk lévő együttműködéseket. Másrészt, hogy pedagógusaink látókörét szélesítsük és felhívjuk figyelmüket a gyermeknevelés egyik meghatározó területére, az érzelmi intelligencia fejlesztésének fontosságára.

Előadónk volt Uzsalyné Pécsi Rita PhD neveléskutató, főiskolai tanár, aki jelenleg az Apor Vilmos Katolikus Főiskola docense, emellett számos könyv szerzője. Uzsalyné Pécsi Rita neveléstudománnyal kapcsolatos témákban országszerte tart előadásokat, melyek magával ragadják és egyben mély tartalmakat közvetítő gondolatokkal motiválják a hallgatóságot.

A délután folyamán megerősítést kaptunk az érzelmi intelligencia fejlesztésének személyiségformáló és a tanulási folyamatokat segítő szerepéről. Az előadó a témához kapcsolódó felvetéseivel, iránymutatásával és szuggesztív előadásmódjával lenyűgözte és továbbgondolásra késztette a hallgatóságot.

Nagyon örülünk, hogy ez a program megvalósulhatott, szeretnénk a jövőben is hasonló tartalmú előadásokat szervezni. Mi pedagógusok fontosnak tartjuk, hogy tudásunkat folyamatosan megújítsuk, ismereteinket bővítsük és nevelésünk során a mai kor szellemének megfelelő hatékony pedagógiai módszereket alkalmazzunk.

 

 

                              Oros Róza                                                          Széplaki Edit

             Baptista Tehetségsegítő Tanács                      Baptista Alapfokú Művészeti Iskola

                                elnöke                                                              igazgatója 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tantestületi kirándulás

29.
JÚN.

Igazgatói beszámoló elküldése fenntartónak

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.

HANG SZÍN TÉR 2.0 - Alkotótábor

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE