TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A kisújszállási művészeti iskola nyári tábora

2018. 08. 01. 12:55 | HÍREK

A Baptista Alapfokú Művészeti Iskola ezen a nyáron ötödik alkalommal rendezte meg művészeti táborát. A 2018. június 25-29-ig tartó programban a képzőművészet és a zeneművészet ág növendékeinek biztosítottunk tartalmas időtöltést. A gyerekek egyéni és csoportos zenei órákon, valamint képzőművészeti és kézműves foglalkozásokon vehettek részt.

A művészeti iskola pedagógusai olyan ismeretszerzési lehetőségeket kínáltak növendékeinknek, amelyek túlmutatnak az előírt tananyag keretein. Diákjaink hangszeres repertoárját – különböző zenei stílusokon keresztül – új pedagógiai módszerek bevonásával bővítették kollégáink. A képzőművészet tanszak programjában kiemelkedő szerepet töltött be a megszokott tanrendtől eltérő ismeretanyag átadása, valamint ebben a különleges légkörben való alkotás lehetőségének biztosítása.

Közös programokat is terveztünk, mint például népdaléneklés, filmnézés, különböző kreatív képességeket fejlesztő foglalkozások. Szabad programként a gyerekek a Nagykun Klub udvarán változatos sport és közösségi tevékenységeket folytathattak.

Fontosnak tartjuk, hogy a tábor résztvevői ne csak a saját érdeklődési területükön tevékenykedjenek, hanem legyenek befogadók, nyitottak az új dolgok, más művészeti ágak iránt.

2018. június 29-én került sor a táborzáró rendezvényre, melynek helyszíne a város központjában található Zenepavilon volt. A gyerekek itt bemutathatták, hogy egész héten milyen zenei produkciókat, valamint képzőművészeti alkotásokat hoztak létre.

Előretekintve az elkövetkezendő évekre, a nyári tábor lehetőségét minden év júniusában szeretnénk biztosítani iskolánk tanulói számára.

A támogatásáért köszönetet mondunk a Baptista Szeretetszolgálatnak, Kisújszállás Város Önkormányzatának és a Kisújszállási Baptista Gyülekezetnek.

 

 

Széplaki Edit

igazgató

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

„Muzsikáljunk együtt”- kamarahangverseny + képzőművészeti kiállítás, néptánc bemutató

29.
MÁRC.

Osztályozóvizsga szóbeli 11. évf. előrehozott érettségihez.

30.
MÁRC.

3. szülői értekezlet – végzős évfolyamok számára

30.
MÁRC.

Megemlékezés: Virágvasárnap.

30.
MÁRC.

Szabó Balázs dicsőítése/rendkívüli osztályfőnöki óra

30.
MÁRC.

Húsvéti istentisztelet - tervezett időpont

30.
MÁRC.

"Beszámoltató írásbeli vizsgák – Erasmus+ hazaérkezettek"

31.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE