TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

„Autómentes nap” a nyíradonyi Kölcseyben - 2022

2022. 09. 27. 14:10 | HÍREK

Kapcsolódva a városi „Autómentes nap rendezvényeihez, úgy gondoltuk, hogy intézményi szinten mi is megvalósítjuk az elképzelésünket az iskola előtti parkolóban. Érkezzenek aznap tanítványaink, kollegáink gyalog, kerékpárral, rollerrel, görkorcsolyával, gördeszkával az iskolába. Állítsunk fel egy ügyességi akadálypályát, melyet a programban résztvevők próbáljanak meg a lehető legrövidebb időn belül, de hibamentesen teljesíteni.

Szikrázó napsütésben, a vártnál többen érkeztek gyalogosan, vagy kerékpárral az iskolába, majd aktívan vettek részt az ügyességi feladatok teljesítésében. Idén egy pályát alakítottunk ki az intézményünk előtt lévő parkolóban. Ismét voltak egyensúlyozó, kanyarodó, csak fél kezet használó feladatok, melyeket az akadályok felborítása, lábletétel és tévesztés nélkül kellett teljesíteni. A starter és az időmérő Juharos tanárúr, a jegyzőkönyvvezető Márti néni, míg a kerékpárt és pályaelőkészítő, a bójaállító, a vízutántöltő és a hibapontszámoló én magam voltam.. A pontszerzés lehetősége (+2 pont az osztálynak) idén több osztályfőnököt mozgatott meg, aminek örültünk. A könnyűnek látszó feladatok közben, bizony többen - idő előtt - „elvéreztek”. Elég volt egy nem jól megválasztott sebesség, egy vakmerőbb mozdulat, egy pillanatnyi nem odafigyelés és már is hibapont került a jegyzőkönyvbe a nevek mellé. Hamar elrepült a rendelkezésünkre álló idő, hisz az osztályokra újabb feladat várt ezen a napon. Idén sem a helyezés volt a cél, hanem az aktív részvétel!

Csiszár Antal

Kölcsey Ferenc Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Technikum,

Szakképző Iskola és Kollégium

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Év végi zárás a 9-12.évfolyamokon

18.
JÚN.

Év végi osztályozó értekezlet

18.
JÚN.

Tanévzáró osztálykeretben

18.
JÚN.

DÖK nap

18.
JÚN.

9-11. évfolyam osztályozó konferenciák

18.
JÚN.

Egészségnap (projektnap)

18.
JÚN.

Legfittebb Széchenyista verseny

18.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE