TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Baptista Középiskolák Országos Bibliaismereti Versenye 2023

2023. 04. 18. 12:10 | HÍREK

Idén április 14-én került sor a második országos középiskolai bibliaismereti versenyre. A kihívás témája a „Misszió az idegen kultúrákban, Dániel könyve és Pál apostol munkássága idején” volt. A megnyitón Hajnal Zoltán hitéleti igazgatóhelyettes beszédét követően Rostás Péter iskolalelkész tájékoztatta a versenyre jelentkezett tíz csapatot a vetélkedő menetéről. A csapatok az ország egész területéről érkeztek: budapesti, kisújszállási, nagyhalászi, debreceni és természetesen pécsi baptista középiskolák is jelen voltak.

A versengés egy testnevelés és bibliaismeret speciálisan kombinált feladatával vette kezdetét, ahol mind az ügyességnek, mind a tudásnak kiemelt szerep jutott. Ez az összetett kihívás különösen tetszett a résztvevőknek, ami a tavalyi és az idei versenyen is kuriózumnak számított, és a találkozó egyik védjegyévé vált.

Ebéd után még három feladat várt a versenyzőkre. Ezekben hangsúlyosabb szerepet kapott az elméleti tudás, emellett a jó időbeosztásnak, a térképismeretnek és a Biblia helyes használatának is fontos szerep jutott. A csapatok a változatos feladatok befejeztével izgatottan várták, hogy kiderüljön, miként szerepeltek a versenyen.

A vetélkedő eredményhirdetéssel és díjátadóval zárult, amely Paróczi Zsolt oktatási szaktitkár igei gondolataival vette kezdetét, majd az oklevelek és a díjazottak jutalmazásával zárult. A versenyt szoros küzdelemben a Cserepka Iskola csapata nyerte a Kovács Pál Baptista Gimnázium és a NABOK Kossuth tagintézménye előtt. Senki nem távozott üres kézzel, hiszen a szervezők mindenkit megleptek egy kis ajándékcsomaggal, a visszajelzések alapján pedig jó élményekkel is gazdagodtak a résztvevők.

Cserepka Iskola

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Osztályozóvizsgák 9-11.évfolyamokon

01.
JÚN.

Belső vizsga 9/kny évfolyam

01.
JÚN.

Szülői értekezlet 3.

01.
JÚN.

Felvételi jogorvoslat vége

01.
JÚN.

Felvételi jogorvoslat vége

01.
JÚN.

Nagycsoportosok búcsúztatása

01.
JÚN.

Osztálykirándulások

01.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE