TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Bartha Panna a Cserepka Iskola teniszcsillaga

2023. 01. 19. 09:12 | HÍREK

Cikk: PécsAktuál - Pécs Közéleti Hírmagazinja220116

Forrás: https://pecsaktual.hu

"Először győzött felnőtt nemzetközi versenyen a PVTC tehetsége, a mindössze 18 éves Bartha Panna, aki az Antalyában megrendezett 15 ezer dolláros tornán állhatott a dobogó legfelső fo

kára.

Folyamatosan sikerrel veszi az akadályokat a kiváló pécsi teniszező, Bartha Panna. A mindössze 18 éves tehetség Ausztriában és Szlovéniában is szerepelt már felnőttversenyen, de egyiket sem tudta megnyerni, most viszont Törökországban megtört a jég: az Antalyában megrendezett 15 ezer dolláros viadalon minden ellenfelét legyűrte, s ezzel élete első sikerét aratta a felnőttek között!

– Úgy éreztem a verseny előtt, hogy jó formában vagyok, ami aztán az elmúlt napokban be is igazolódott – mesélte a Pécs Aktuálnak a Törökországban tartózkodó Bartha Panna. – Természetesen minden tornán úgy indulok, hogy szeretném megnyerni, de a felnőttmezőnyben azért mégsem a megszokott környezet fogad, az ellenfeleket sem ismerem. Úgyhogy a legjobbamat akartam nyújtani, aztán lesz, ami lesz.

Nos, az lett belőle, hogy Panna végigverte a mezőnyt! Nagyon nehéz dolga volt, már csak azért is, mert a rossz időjárás miatt folyamatosan csúszott a program, így például a keddre tervezett meccsét csak pénteken tudta lejátszani. Vasárnap pedig dupláznia kellett: nem sokkal azután, hogy kivívta a négy közé jutást (a svájci Tsigurovát 6:2, 6:3-ra intézte el), már elődöntőt is játszhatott – lendületből ezt is simán behúzta (az ukrán Soboleva ellen 6:3, 6:2-re nyert)! Jöhetett hétfőn a döntő a világranglista 621. helyezettje, a 26 éves orosz Daria Lodikova ellen, akit 2:6, 6:3, 6:3-ra győzött le.

– A vasárnapi két meccsen nagyon elfáradtam, de úgy tűnik, így is jobban bírtam, mint a többiek, és ez a lényeg! Természetesen nagyon örülök a sikernek, de nincs idő a pihenésre, maradok is itt, mert kezdődik a következő versenyem – mondta Bartha Panna.

A PVTC játékosának tavaly már volt egy világranglistapontja a felnőttek között, ehhez most a tornagyőzelemmel szerzett további tízet.

Gratulálunk, Panna, és persze kíváncsian várjuk a folytatást!"

 Sok szeretettel gratulálunk!

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Megemlékezés az Aradi-vértanúkról

06.
OKT.

Digitális országos mérések (6. évfolyam)

24.
OKT.

56-os megemlékezés: 9. évf. sírkert látogatás

26.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE