TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Bibliaismereti és Hitoktatói Konferencia Szigetszentmiklóson került megrendezésre augusztus 24-én

2021. 09. 02. 09:23 | HÍREK

Írta: Bognár Erika

2021. augusztus 24-én került megrendezésre a Bibliaismereti és Hitoktatói Konferencia Szigetszentmiklóson. Állami és baptista fenntartású oktatási intézményekben Bibliaismeretet oktató pedagógusok kaptak meghívást, ahol tartalmas programokkal, előadásokkal, könyvek és szemléltető anyagok széles választékával várták a résztvevőket. A konferencia szervezését a Baptista Oktatási Központ és a Baptista Pedagógiai Intézet munkatársai végezték.

Az egésznapos találkozó bevezetőjeként Durkó István missziói igazgató  tolmácsolta Isten igéjét a jelenlévők felé.

A résztvevők által, a regisztráció során megadott témajavaslataiból, érdekes és tartalmas módszertani és hitéleti előadások hangoztak el.

Dr. Steiner József, a Baptista Szeretetszolgálat országos hitéleti igazgatója,  A gender-ideológia és az LMBTQ+ mozgalom bibliai alapon történő tárgyalása az iskolai hitoktatásban címmel, igei alapon alátámasztott előadásában segített, hogyan reagáljon a tanár, a felé áramló kérdésekre, helyzetekre.

Révész Szilvia, író, előadó, saját példáiból merítve lelkesítette a résztvevőket a Krisztus képviselete az iskolában című előadásában.

Módszertani tanácsokkal, ötletekkel a Zsoltárok tanításáról tartott felkészítést Hajnal Zoltán lelkész, hitéleti és nevelési igazgatóhelyettes.

Élményekkel teli beszámolót hallhattak a Bibliai táborokról Alicia Jones és Tóth Tünde missziómunkások tolmácsolásában.

Dr. Szabó Csaba, a Baptista Szeretetszolgálat oktatási főigazgatója, a Bibliaismeret, Baptista hittan érettségiről adott teljeskörű felvilágosítást, nyújtott pontos információt.

A Biblia alapján bátorította és áldást kérve indította útjára a hitoktatókat a 2021-2022-es tanévre Paróczi Zsolt oktatási szaktitkár.

Az a szívünk vágya és kérése, hogy Urunk egész tanévben segítse és vezesse mindazokat, akik ebben a szolgálatban állnak helyt!

  

 

 

  

 

 

      

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szüreti mulattság / csládi egészségnap

29.
SZEPT.

Néptánc, Sport Manó fogl. tehetségműhelyek beindítása

29.
SZEPT.

Mihály-napi vásár az 1-4. évfolyamokon

29.
SZEPT.

Magyar Diáksport Napja

30.
SZEPT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE