TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Bibliaismereti verseny Seregélyesen

2017. 05. 19. 11:35 | HÍREK

A Seregélyesi Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola adott otthon 2017. május 18-án annak az általános iskolai alsó tagozatos bibliaismereti versenynek, ahová az ország több pontjáról érkeztek a nemes versenybe bekapcsolódó csapatok. 

Sajtos József igazgató úr köszöntője után Szabó Anna igazgatóhelyettes vezette a megnyitó műsort, amelyben a gyermekek műsora mellett Steiner József, a Baptista Szeretetszolgálat missziói igazgatójának megnyitóbeszéde, Kovács Dániel iskolalelkész köszöntője is helyet kapott. A helyi tanulók műsorát és a verseny feladatait Buzáné Penzer Anita hitoktató állította össze.

A versenyszámok ideje alatt a kísérő pedagógusok és a fenntartó képviselői megtekintették a Seregélyesi Értéktárházat, és megismerkedtek a helyi művészek ott kiállított alkotásaival.

A gyermekek változatos és vidám vetélkedését az ünnepélyes eredményhirdetés és díjkiosztó zárta. Szép napja volt a gyermekeknek, a felkészítő tanítóknak, a segítőknek, és mindazoknak, akik jelen voltak - a Biblia üzenetének fényében.

 

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

19.
AUG.

Javítóvizsgák

21.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

21.
AUG.

Javító,- pótló-, és osztályozóvizsgák

22.
AUG.

Tanárok első munkanapja

22.
AUG.

Nevelési év záró-nyitó értekezlet

22.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE