TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Bölcsődénk ünnepélyes megnyitása Seregélyesen

2023. 11. 28. 12:58 | HÍREK

Az újonnan elkészült bölcsődénk ünnepélyes megnyitására 2023. november 22-én került sor. Mindenki nagyon várta már a napot, amikor a kisgyermekek számára megnyitja kapuit az intézmény. A gyerekek már november elején birtokba vehették az épületet, ahová reggelente örömmel érkeznek.

A megnyitóra számos vendég érkezett, Horváth Sándor polgármester úr után Varga Gábor országgyűlési képviselő úr, majd Dr. Szabó Csaba, fenntartónk, a Baptista Szeretetszolgálat oktatási főigazgatója tartotta meg ünnepi beszédét.

Áldást kért bölcsődénkre, valamint az oda járó gyermekekre, dolgozókra Kovács Dániel baptista lelkész és Maksai Attila református lelkész.

Az ünnepi beszédek után a nemzeti színű szalag átvágásával hivatalosan is megnyitották az épületünk új szárnyát, melyen részt vett Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója is. A szalagvágás után óvodánk drámastúdiós és néptáncos gyermekeinek egy része adott műsort a jelenlevőknek. Ezt követően megtekintették vendégeink az épületet. Gyönyörű, kívül és belül is, két csoportszobával és számos kiszolgáló helyiséggel rendelkezik bölcsődénk, mely a gyermekek igényei szerint lett berendezve, alakítva.

A meghívott vendégek között szerepeltek az építkezésen résztvevő kivitelezők is, akik szintén megtekinthették az elkészült, igényesen berendezett létesítményt.

Öröm volt látni, hogy mindenki közös munkájának gyümölcse beérett és végre önfeledt gyermekkacaj tölti be a csoportszobákat.

 

Pölöskei-Boldog Barbara

óvodapedagógus

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A kommunista diktatúra áldozatainak emléknapja

24.
FEBR.

A kommunista diktatúra áldozatainak emléknapja

24.
FEBR.

Holokauszt napja

25.
FEBR.

Kommunista diktatúra áldozatainak emléknapja

25.
FEBR.

Megemlékezés a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapja

26.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE