TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Családi nap Kótajban

2017. 06. 01. 10:46 | HÍREK

Május 27-én, szombaton már korán reggel nagy sürgés-forgásra, gyermekzsivajra figyelhettek fel a kótaji István Király Baptista Általános Iskola környékén lakók. 

A hétvégéken amúgy csendes iskolának valamennyi szegletében folytak az előkészületek egyik legfontosabb rendezvényünkhöz, a minden év május utolsó szombatján megrendezésre kerülő Családi naphoz, melyet idén összekötöttünk tehetséges tanulóink bemutatkozó műsorával.

A nap a hagyományokhoz hűen az elsősök avatásával vette kezdetét. Intézményünk legkisebbjei ünnepélyes keretek között, komoly fogadalomtétel és szalagtűzés után váltak igazi „istvános” diákokká. Ezt követően a szülők, hozzátartozók legnagyobb örömére színpadra léptek tehetségeink, akik a nagyközönség előtt is megmutathatták, érdemes volt egész évben dolgozniuk, munkájuk gyümölcse érett. Nagy sikert aratott a hagyományőrző és színjátszó csoportok műsora, de vastapssal jutalmazták az aerobikosok, táncosok produkcióját is. A nap komoly és felemelő pillanatai után kezdetét vette a felhőtlen szórakozás. Változatos programokat kínáltunk kicsiknek, szülőknek egyaránt. Kézműves foglalkozással, arcfestéssel, tetoválással, üvegfestéssel és gyöngyfűzéssel vártuk az érdeklődőket, de népszerű volt az ugráló vár és a lovas kocsikázás is.

Nem feledkeztünk meg a mozogni vágyókról sem. Az apák komoly focimeccsen mérkőztek meg csemetéikkel, míg az anyák hullahopp és kötélhajtásban próbálták felvenni a versenyt lányaikkal. Aki pedig nem a testet, hanem az elmét akarta próbára tenni, azt digitális szellemi vetélkedőre invitáltuk.  Szűrősátor is várta egész nap az egészségi állapotára kíváncsi vendégeket. Míg készült az ebéd, a szülőknek, pedagógusoknak alkalmuk nyílt jó hangulatú beszélgetések közben jobban megismerni egymást, a családot, gyermeket. Ha május utolsó hétvégéje, akkor az Gyermeknap is! Ennek apropóján minden gyermek hatalmas hamburgert kapott ajándékba.

A nap záró perceire ismét megtelt a szabadtéri színpad nézőtere, ahol nagy taps fogadta a Zumba-csoport és az ötödikes tanulók fellépését.

 


Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nemzetközi Suzuki Vonós Tábor és Mesterkurzus

03.
AUG.

Javító-, pótló-, és osztályozó vizsgák

21.
AUG.

Iskolavezetőségi értekezlet

21.
AUG.

Tanárok első munkanapja

21.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák

21.
AUG.

Nevelés nélküli munkanap, Nevelési év záró- nyitó értekezlet

21.
AUG.

Alakuló értekezlet, munkaközösségek, munkacsoportok értekezlete - Osztályozó- és javítóvizsga konzultáció

22.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE