TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Egy tonnányi szeretet a Kölcseyből!

2018. 10. 31. 11:51 | HÍREK

Az Állatok világnapja alkalmából rendezett hagyományos kutyatápgyűjtő akció során idén egy hónap alatt több mint egy tonna eledelt sikerült gyűjtenie aBaptista Szeretetszolgálat EJSZ törökszentmiklósi Kölcsey Ferenc Általános Iskolájának. Egészen pontosan 1 tonna 221 kg 523 grammot, mellyel a Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítvány árva kis lakóit támogatták.

Ennek a hatalmas mennyiségnek az elérését segítette az Árvai Húsműhely Kft. nagylelkű felajánlása: 500 kg fagyasztott húsos csonttal támogatták kezdeményezésünket! Hálásak vagyunk érte! Állatbarát diákjaink támogató szüleikkel együtt összesen 721 kg 523 g száraz eledelt, konzervet, illetve szalámit gyűjtöttek, melyet ezúton szeretnénk megköszönni! Az adomány átadására október 19-én került sor a menhely területén. A kiszállításról iskolánk igazgatója, diákjaink és jómagam, illetve Kánya Kármen és Bussay Gábor lelkes önkéntes segítőink gondoskodtak, köszönjük munkájukat! 2014 óta minden év októberében megszervezzük az adománygyűjtést, a mennyiség évről évre nő, duplázódik! Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy segíthetünk a menhely kutyusainak, támogathatjuk az ott önkéntesként dolgozók kitartó munkáját! A gyűjtést minden évben osztályok közötti verseny keretében szervezzük, amelyben idén az 1. b osztály végzett az első helyen: 623 kg 830 g állateledel gyűjtésével. Büszkén vehették át a „Leglelkesebb kutyabarát osztály” címmel járó „Vándorkutyát”, illetve a hatalmas csokoládétortát. A Baptista Szeretetszolgálat iskolájaként egyik alapfeladatunk a gyerekek érzékenyítése a különböző karitász tevékenységek iránt. Legyen szó akár rászoruló állatokról, Cipősdoboz akciónkban rászoruló gyerekekről, nagyon fontosnak tartjuk, hogy diákjaink megtapasztalják az adakozás, a segítés örömét.

Kocsisné Takács Éva

szociálpedagógus

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

19.
AUG.

Javítóvizsgák

21.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

21.
AUG.

Javító,- pótló-, és osztályozóvizsgák

22.
AUG.

Tanárok első munkanapja

22.
AUG.

Nevelési év záró-nyitó értekezlet

22.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE