TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Élmények, örömök a megújult helyen

2022. 10. 14. 16:57 | HÍREK

A seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda a közelmúltban új bölcsődei szárnnyal bővült, így a régi, gyönyörű udvar nagy része építési terület lett. A munkálatok miatt a gyermekek számára csak nagyon csekély méretű játékterület maradt, és az udvari játékok száma is jelentősen csökkent. Emellett – fájó szívvel – több bokrot, fát is ki kellett vágni, melyek a meleg nyári napokon kellemes árnyékot adtak.

– Nagy izgalommal és örömmel kezdtünk el a kollégáimmal ötletelni, tervezni –  mondta Pölöskei-Boldog Barbara óvodapedagógus. – Addig is a rendelkezésünkre álló, igen kicsi udvaron osztoztak meg csoportjaink, sokszor sétáltunk, vagy az óvodával szemben lévő játszótérre, iskolaudvarra mentünk át a gyermekekkel. Terveink hamarosan valóra váltak, hiszen a nyár folyamán megkezdődtek a munkálatok, és a napokban birtokba is vehették a gyermekek az elkészült, csodás játszóteret. Nem valósulhatott volna meg mindez segítség nélkül. Köszönettel tartozunk Seregélyes nagyközség önkormányzatának a terület megvásárlásáért, fenntartónknak, a Baptista Szeretetszolgálatnak az anyagi támogatásért, Oláh János kivitelezőnek pontos, odaadó munkájáért, valamint a szülők segítségéért.

A minapi átadó ünnepségen Kovács Dániel, az intézmény lelkésze áldotta meg az új játékokat, az udvart. A gyermekek „udvarköszöntő” műsora után Szabóné Borbás Anikó tankerületi igazgató és Nagy István alpolgármester vágta át a szalagot, majd a gyermekek birtokba vehették a játszóteret.

– Sok tervünk vár még megvalósításra, amíg az egész terület teljesen elkészül – folytatta a pedagógus. – A térköves részt közlekedési pályává készülünk alakítani táblákkal, felfestéssel, zebrával a körforgalom előtt. Emellett az udvar fásítása, zöldítése is ránk vár még. A gyermekek arcán látható önfeledt derű a bizonyítéka annak, hogy minden fáradozást és várakozást megért az új, csodaszép játszótér elkészítése. Nap, mint nap sok örömöt, közös élményt szerez óvodásainknak a rengeteg színes, új játék.

 

 

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Év végi zárás a 9-12.évfolyamokon

18.
JÚN.

Év végi osztályozó értekezlet

18.
JÚN.

Tanévzáró osztálykeretben

18.
JÚN.

DÖK nap

18.
JÚN.

9-11. évfolyam osztályozó konferenciák

18.
JÚN.

Egészségnap (projektnap)

18.
JÚN.

Legfittebb Széchenyista verseny

18.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE