TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Erasmus+ diákmobilitás: Cáceres

2023. 03. 09. 09:45 | HÍREK

Az Erasmus+ From Cooperative Learning to Cooperative teaching projekt keretében 2023. február 27-től március 4-ig a Cserepka Iskolát öt negyedikes tanuló és három kísérő tanár képviselte a spanyolországi Cáceres-ben.

Tóthné Farkas Andrea beszámolója:

Az egyhetes Erasmus+program keretében francia, olasz és a helyi spanyol tanulókkal együtt egy élményekben gazdag hetet töltöttünk el.

Jellegzetes spanyol táncokkal, népviseletekkel ismerkedtünk meg, illetve tradicionális játékokat játszottunk. Egy workshop keretében elmélyedtünk Don Quijote történetében, és maga az író, Cervantes is "ellátogatott" hozzánk, akivel interjút is készítettünk.

Az Óvárosban sétálva megismertünk helyi legendákat, a múzeumban pedig sokat tanultunk a régi időkről. Cáceresben található egy barlang, amelynek falán régi barlangrajzok láthatók. Nemcsak megnéztük ezeket, hanem mi magunk is kipróbáltuk, hogyan lehet ilyet készíteni, sőt még barlangi kincskereséssel is foglalkoztunk.

Közösen muzsikáltunk, szabadulószobában is jártunk, megkóstoltuk a helyi ételeket, és a spanyol szülők is vendégül láttak bennünket. Pénteken az egész iskola Churrost reggelizett forró csokival.  Sor került a  RinGol labdajátékra is, amely a kooperációt helyezi előtérbe a versengés helyett. Fáradtan, de élményekben gazdagon tértünk haza.

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE