TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Erasmus+ week

2023. 04. 17. 11:25 | HÍREK

2023 márciusának utolsó hetében húsz francia, olasz és spanyol diák, valamint tanáraik egy tartalmas hetet töltöttek el a Cserepka Iskolában a From Cooperative Learning to Cooperative Teaching Erasmus+ projekt keretében.

Változatos sport-és kulturális programokat szerveztünk látogatóink számára, akik a néptáncban is kipróbálhatták magukat. A közös rajzolás, a zenés és táncos foglalkozások mind jó hangulatban teltek. Ellátogattunk a Planetáriumba, ahol vendégeink saját maguk által festett Zsolnay csempéket készítettek. A gyerekek 3D tervezésben is részt vettek.  A külföldi tanárkollégák óralátogatások formájában betekinthettek itthoni osztályaink munkájába, addig a külföldi tanulók egy szabadulószobában bizonyították rátermettségüket és kreativitásukat. A hét folyamán vendégeinknek lehetősége volt a magyar konyha ízeit is megkóstolni, kipróbálták többek között a lángost, a gyümölcslevest, és a szülők által szervezett fogadáson házi finomságokat is megízleltek.

A projekt fókuszában lévő kooperáció az egész heti programot jellemezte, hiszen mindenhol az együttmunkálkodás, a közös tevékenység, az együtt létrehozott produktum volt a jellemző. Sportprogramjainkon pedig a versengés helyett az élménypedagógia, a sport öröme került előtérbe. A hetet a szintén csapatmunkát és összjátékot igénylő RinGol játék és egy városismereti vetélkedő zárta.

Cserepka Iskola

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Osztályozóvizsgák 9-11.évfolyamokon

01.
JÚN.

Belső vizsga 9/kny évfolyam

01.
JÚN.

Szülői értekezlet 3.

01.
JÚN.

Felvételi jogorvoslat vége

01.
JÚN.

Felvételi jogorvoslat vége

01.
JÚN.

Nagycsoportosok búcsúztatása

01.
JÚN.

Osztálykirándulások

01.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE