TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Felhívás adakozásra az ukrajnai események miatt!

2022. 02. 25. 13:56 | HÍREK

Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben! Hívja a 1355-ös baptista adományvonalat! Hívásával 300 forinttal támogathatja az ukrajnai háború érintettjeit. Pénzadományát „Ukrajna” közleménnyel a UniCredit 10918001-55555555-55555555-os számlaszámon fogadjuk. Online adományozás a www.baptistasegely.hu/adomanyozas oldalon lehetséges. 

A Baptista Szeretetszolgálat felkészül a Nyugat-Ukrajnába érkező belső menekültek ellátására az ukrán határ térségében, és készen áll a lehetséges ukrajnai segítségnyújtásra is. A mai napon tartós élelmiszereket, konzerveket, bébiételeket, ivóvizet, alapvető higiéniai termékeket és téli ruházatot csoportosítottunk át dunántúli logisztikai központunkból a mátészalkai raktárbázisunkba. Feltérképeztük a térségben lévő szociális és oktatási intézményeink segítségnyújtó kapacitását a menekültek elhelyezése érdekében és készültségbe helyeztük a HUBA-Rescue24 speciális mentőcsapatot egy lehetséges egészségügyi segítségnyújtás érdekében. Kapcsolatba léptünk ukrán partnereinkkel, hogy az ott kritikus körülmények között élő embereknek is segíteni tudjunk. A Baptista Szeretetszolgálat 3,5 millió forint gyorssegélyt juttat el a mai napon kárpátaljai partnereihez és adományvonalán adománygyűjtést indított a háború által érintett embertársaink érdekében. Felvettük a kapcsolatot a Baptista Világszövetség washingtoni irodájával és az ukrán baptista vezetőkkel is egyeztetünk az együttműködésről.  

Oroszország csütörtök hajnalban katonai művelet végrehajtását rendelte el a Donyec-medencében. Az orosz erők Ukrajna más térségeiben is támadtak katonai célpontokat, és támadást indítottak az oroszbarát szakadárok is az általuk ellenőrzött kelet-ukrajnai területeken. Az ukrán vezetés hadiállapotot vezetett be. Ukrán lakosok tömegei indultak meg a lengyel és a magyar határok felé. 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A nándorfehérvári diadal emléknapja, helyi rendezvényekhez kapcsolódó megemlékezés

22.
JÚL.

Biblia tábor

02.
AUG.

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

19.
AUG.

Javítóvizsgák

21.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

21.
AUG.

Javító,- pótló-, és osztályozóvizsgák

22.
AUG.

Tanárok első munkanapja

22.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE