X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Felhívás adakozásra az ukrajnai események miatt!

2022. 02. 25. 13:56 | HÍREK

Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben! Hívja a 1355-ös baptista adományvonalat! Hívásával 300 forinttal támogathatja az ukrajnai háború érintettjeit. Pénzadományát „Ukrajna” közleménnyel a UniCredit 10918001-55555555-55555555-os számlaszámon fogadjuk. Online adományozás a www.baptistasegely.hu/adomanyozas oldalon lehetséges. 

A Baptista Szeretetszolgálat felkészül a Nyugat-Ukrajnába érkező belső menekültek ellátására az ukrán határ térségében, és készen áll a lehetséges ukrajnai segítségnyújtásra is. A mai napon tartós élelmiszereket, konzerveket, bébiételeket, ivóvizet, alapvető higiéniai termékeket és téli ruházatot csoportosítottunk át dunántúli logisztikai központunkból a mátészalkai raktárbázisunkba. Feltérképeztük a térségben lévő szociális és oktatási intézményeink segítségnyújtó kapacitását a menekültek elhelyezése érdekében és készültségbe helyeztük a HUBA-Rescue24 speciális mentőcsapatot egy lehetséges egészségügyi segítségnyújtás érdekében. Kapcsolatba léptünk ukrán partnereinkkel, hogy az ott kritikus körülmények között élő embereknek is segíteni tudjunk. A Baptista Szeretetszolgálat 3,5 millió forint gyorssegélyt juttat el a mai napon kárpátaljai partnereihez és adományvonalán adománygyűjtést indított a háború által érintett embertársaink érdekében. Felvettük a kapcsolatot a Baptista Világszövetség washingtoni irodájával és az ukrán baptista vezetőkkel is egyeztetünk az együttműködésről.  

Oroszország csütörtök hajnalban katonai művelet végrehajtását rendelte el a Donyec-medencében. Az orosz erők Ukrajna más térségeiben is támadtak katonai célpontokat, és támadást indítottak az oroszbarát szakadárok is az általuk ellenőrzött kelet-ukrajnai területeken. Az ukrán vezetés hadiállapotot vezetett be. Ukrán lakosok tömegei indultak meg a lengyel és a magyar határok felé. 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Országos kompetenciamérés

26.
MÁJ.

Felsős osztálykirándulás

26.
MÁJ.

Belső vizsga 9/kny évfolyam

26.
MÁJ.

Gyermeknapi buszos kirándulás

26.
MÁJ.

Imanap az oktatási Intézményben

26.
MÁJ.

Intézményi Pedagógus nap

26.
MÁJ.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE