TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Gálahangverseny és kiállítás, összefogás és szakmai együttműködés

2023. 05. 10. 11:06 | HÍREK

 

Az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola Gálahangversenye és képzőművészeti kiállítása a 2022/23-as tanévben. 

2023. május 6.

„Mondd meg nekem, mit dalolsz, megmondom, ki vagy. A bennünk tovább rezgő dallamok és foszlányaik olyat vallanak felőlünk, amit semmi lélekelemzés nem hoz felszínre. Bevilágítanak a lélek rejtett zugaiba, ahova másképp nem férkőzhetünk.” Kodály Zoltán

Az idei tanév legkiemelkedőbb, legizgalmasabb eseménye az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola iskola gálahangversenye és kiállítása volt, ami a Veres Péter Gimnázium aulájában került megrendezésre.

Az iskola összes tanulója nagy izgalommal és odaadással készült a gálára. A koncertet Paróczi Zsolt, a Magyarországi Baptista Egyház oktatási szaktitkára nyitotta meg. Kedves szavait követték egymás után a színpadon a sokszínű, kimagasló produkciók: kicsik és nagyok kórusai, hangszeres együttesek, néptáncosok. A képzősök kivetítőn, gyönyörű gitármuzsika kíséretében mutatták be szebbnél szebb alkotásaikat, amiket a tanév során készítettek. A gála után a közönség élőben is megcsodálhatta szemetgyönyörködtető festményeket, csillogó kerámiákat.

Az intézmény kiemelt projektje, mottója: Nézz, lásd, játssz! - amely a gyermekek javaslata és választása szerint a filmek világába hívott mindenkit. A műsorban többször felcsendültek sikerfilmek zenéi, amiket a tanulók szívvel-lélekkel énekeltek, táncoltak és szólaltattak meg hangszereiken.

A teltházas hallgatóság hatalmas ovációval fogadta  a hangversenyt, vastapssal köszönte meg az előadást. A gyermekek örültek egymás sikerének, ami tovább motiválja őket a művészet tarka útján. A tudás gyümölcsét a tanár-diák-szülő közös együttműködése hozza meg, erre méltó példa volt ez a színvonalas bemutató. A tanárok ezt a szombat délelőttöt, mint egy csodálatos virágcsokrot nyújtották át a szülőknek, nagyszülőknek, amivel kifejezték hálájukat a támogatásukért.

Topa Zoltánné

művészeti igazgatóhelyettes

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Osztályozóvizsgák 9-11.évfolyamokon

01.
JÚN.

Belső vizsga 9/kny évfolyam

01.
JÚN.

Szülői értekezlet 3.

01.
JÚN.

Felvételi jogorvoslat vége

01.
JÚN.

Felvételi jogorvoslat vége

01.
JÚN.

Nagycsoportosok búcsúztatása

01.
JÚN.

Osztálykirándulások

01.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE