TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Gálahangverseny és kiállítás, összefogás és szakmai együttműködés

2023. 05. 10. 11:06 | HÍREK

 

Az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola Gálahangversenye és képzőművészeti kiállítása a 2022/23-as tanévben. 

2023. május 6.

„Mondd meg nekem, mit dalolsz, megmondom, ki vagy. A bennünk tovább rezgő dallamok és foszlányaik olyat vallanak felőlünk, amit semmi lélekelemzés nem hoz felszínre. Bevilágítanak a lélek rejtett zugaiba, ahova másképp nem férkőzhetünk.” Kodály Zoltán

Az idei tanév legkiemelkedőbb, legizgalmasabb eseménye az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola iskola gálahangversenye és kiállítása volt, ami a Veres Péter Gimnázium aulájában került megrendezésre.

Az iskola összes tanulója nagy izgalommal és odaadással készült a gálára. A koncertet Paróczi Zsolt, a Magyarországi Baptista Egyház oktatási szaktitkára nyitotta meg. Kedves szavait követték egymás után a színpadon a sokszínű, kimagasló produkciók: kicsik és nagyok kórusai, hangszeres együttesek, néptáncosok. A képzősök kivetítőn, gyönyörű gitármuzsika kíséretében mutatták be szebbnél szebb alkotásaikat, amiket a tanév során készítettek. A gála után a közönség élőben is megcsodálhatta szemetgyönyörködtető festményeket, csillogó kerámiákat.

Az intézmény kiemelt projektje, mottója: Nézz, lásd, játssz! - amely a gyermekek javaslata és választása szerint a filmek világába hívott mindenkit. A műsorban többször felcsendültek sikerfilmek zenéi, amiket a tanulók szívvel-lélekkel énekeltek, táncoltak és szólaltattak meg hangszereiken.

A teltházas hallgatóság hatalmas ovációval fogadta  a hangversenyt, vastapssal köszönte meg az előadást. A gyermekek örültek egymás sikerének, ami tovább motiválja őket a művészet tarka útján. A tudás gyümölcsét a tanár-diák-szülő közös együttműködése hozza meg, erre méltó példa volt ez a színvonalas bemutató. A tanárok ezt a szombat délelőttöt, mint egy csodálatos virágcsokrot nyújtották át a szülőknek, nagyszülőknek, amivel kifejezték hálájukat a támogatásukért.

Topa Zoltánné

művészeti igazgatóhelyettes

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Egyeztetett felvételi jegyzék.

26.
ÁPR.

Bejárható Magyarország 7-8. évfolyam

26.
ÁPR.

Kerékpártúra Petőfi Óvoda

26.
ÁPR.

Művészetoktatás napja

26.
ÁPR.

Baptista és Rétközi Iskolák Országos Kamara Néptáncversenye

26.
ÁPR.

Hivatal kialakítja a felvételi végeredményét, megküldi a középiskolának

26.
ÁPR.

Országos matematika verseny döntője

26.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE