TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

GALIBA-HÉT a Hétszínvirág Baptista Óvodában

2022. 11. 23. 10:36 | HÍREK

Múlt héten került megrendezésre óvodánkban a Galiba-hét. Ez a program már hagyomány intézményünkben, a gyermekek megismerkednek Szent Márton legendájával és a Márton-napi néphagyományokkal. Az egész hetet „libázással” töltjük, minden foglalkozáson, kezdeményezésen felbukkannak a libás dalok, játékok, Márton-napi szokások. A hét utolsó napján, pénteken a csoportok útra keltek, hogy megkeressék Mártont. A felvonulás közben minden kisóvodás kezében egy Márton-napi lámpás volt, énekelve járták körbe az óvodát. Több állomáson különböző izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokat kellett megoldani, terméseket válogatni, vagy rejtvényeket megfejteni, hogy egyre közelebb kerüljenek a gyermekek Márton búvóhelyéhez. A Galiba-hét lezárásaként a tornateremben egy nagyon szuper Libás jelenetet tekinthettünk meg a Süni Drámastúdió előadásában. Köszönjük szépen Zölei Józsefné óvodapedagógusnak, drámapedagógusnak és Veszprémi Réka óvodapedagógsunak a felkészítést!
Idén is rengeteg, sokszínű programban volt része a gyermekeknek a Galiba-hét során, amelyet mindenki egytől egyig nagyon élvezett.


Pölöskei-Boldog Barbara
óvodapedagógus

Letölthető fájlok

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Kimeneti mérések lezárásához kapcsolódó adatok megküldésének határideje a Hivatal részére

30.
NOV.

Kimeneti mérések lezárásához kapcsolódó adatok megküldésének határideje a Hivatal részére

30.
NOV.

Bemeneti mérések ideje (szövegértés-matematika-természettudomány-nyelvek)

30.
NOV.

Kimeneti mérés adatainak megküldése

30.
NOV.

11. évfolyam kimeneti mérés adatszolgáltatás

30.
NOV.

Tanfelügyeleti ellenőrzés teendőinek megszervezése, rögzítése - OH honlap. Dokumentum feltöltés: Ped.prog., Szmsz, Házirend.

30.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE