TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Gyöngyszem Óvodánk „Színnel, lélekkel…" című pályázatával vissza nem térítendő támogatást nyert

2022. 10. 20. 10:11 | HÍREK

Pályázat záró beszámoló

NTP-SPEC-21-0090

 

A Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, „A speciális fejlesztést célzó programok támogatása” című, NTP-SPEC-21 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-SPEC-21-0090 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett, „Színnel, lélekkel…" című pályázatunk, amire 2.519.000, Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk, lassan a végéhez közeledik.

Az elmúlt esztendőben hétről hétre valósítottuk meg a pályázatban tervezett programjainkat, feladatainkat. 16 gyermek bevonásával 5 pedagógusunk dolgozott a projektben.

A komplex tehetségfejlesztő foglalkozásokat és programsorozatot sikeresen valósították meg óvodapedagógusaink tehetségígéreteink körében.

Az óvodai műhelymunkák során számtalan különleges technikával ismerkedtek meg a kézműves tevékenységek alkalmával gyermekeink. Ilyen volt a neon-, kő-, az üveg- és a selyemfestés, mozaik lámpás készítés, batikolás, dekupázs és zsugorfólia technika, buborékfestés, quilling technika, mandala és főzőgyurma készítés.

A testi-kinesztetikus foglalkozások alkalmával érdekes tánc mozdulatokat, koreográfiákat gyakoroltak, sajátítottak el óvodásaink. Új, számukra ismeretlen hangszerekkel és hangjukkal ismerkedtek, valamint meg is szólaltatták azokat.

Gazdagító program során élményfestésen, árnybáb előadáson és népitánc foglalkozásokon vettek részt gyermekeink.

Lazító program keretében látogatást tettünk a nyíregyházi Jósa András Múzeum Kállay Gyűjteményébe, ahol húsvéti múzeumpedagógiai interaktív foglalkozáson vettünk részt. Pantomim akrobata művészek szórakoztattak bennünket szintén lazító program keretében, valamint ellátogattunk a Nyíregyházi Állatparkba is.

Szabadidős programként interaktív mesefoglalkozás és hagyományos kenyérsütés élménnyel gazdagodtunk a Sóstói Múzeumfaluba tett látogatásunk során.

Tehetségígéretes gyermekeink szülei nagy izgalommal érkeztek az élményalapú kiegészítő csoportos foglalkozásra, amin a mézeskalács készítés és díszítés technikáját sajátították el.

Bemutató záró foglalkozásunk keretében felejthetetlen táncműsorral kedveskedtek óvodásaink a megjelent vendégeknek, majd ezt követően a pályázat során elkészített csodás produktumokat tekinthették meg kiállításunkon.

A 4 órás interaktív foglalkozás előadója megismertette az érdeklődő szülőket és pedagógusokat a digitalizációban rejlő lehetőségek alkalmazási területeiről az óvodás gyermekek nevelése során.

Különleges eszközök beszerzése is megvalósult a pályázat keretében: 2 darab Bee-bot csomagot (robot méhecske pályákkal) hangszer csomagot, JBL hangszórót, tableteket és TV-re, PC-re csatlakoztatható táncszőnyegeket is vásároltunk az elnyert összegből.

A pályázat sikeres lebonyolításában részt vett óvodapedagógusok: Kácsorné Dorogi Dóra, Kotrányi-Nagy Ildikó Ilona, Csajbók Magdolna, Minyáné Bojtos Erika és Dobránszky Beáta

Sok szeretettel gratulálunk!

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Kimeneti mérések lezárásához kapcsolódó adatok megküldésének határideje a Hivatal részére

30.
NOV.

Kimeneti mérések lezárásához kapcsolódó adatok megküldésének határideje a Hivatal részére

30.
NOV.

Bemeneti mérések ideje (szövegértés-matematika-természettudomány-nyelvek)

30.
NOV.

Kimeneti mérés adatainak megküldése

30.
NOV.

11. évfolyam kimeneti mérés adatszolgáltatás

30.
NOV.

Tanfelügyeleti ellenőrzés teendőinek megszervezése, rögzítése - OH honlap. Dokumentum feltöltés: Ped.prog., Szmsz, Házirend.

30.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE